Podcast: Sini Sabotage lopettaa musiikkiuransa toistaiseksi UMK-kokemuksen takia

Sini Sabotage kertoo puolisonsa pettämisestä 1:41
Katso myös: Sini Sabotage kertoo Sometähtien sinkkuelämää -ohjelmassa, miten sai tietää ex-puolisonsa pettämisestä.

Rap-artistina tunnettu Sini Sabotage kertoo Cheers to Ugly Me -podcastissa, ettei häneltä ole tällä erää tulossa uutta musiikkia, eikä hän halua sellaista juuri nyt tehdäkään. 

Rap-artistina tunnettu Sini Sabotage kertoo hänen ja Sergey Hillmanin Cheers to Ugly Me -podcastissa, ettei aio jatkaa ainakaan toistaiseksi enää musiikkiuraansa. Jakso on julkaistu 12. syyskuuta. 

– Etsin jotain ja tarvitsen jotakin elämääni, mutta en ihan vielä tiedä, mitä se on. Olen kovasti menossa sitä kohti, mutten vielä ihan tiedä, mitä kohti. Haluan tehdä isoja muutoksia ja poistaa kaiken, mikä ei palvele minua tällä hetkellä. Haluan tämän vuoden loppuun mennessä poistaa sellaiset kokonaan, Sini sanoo podcastissa.

Sini kertoo podcastissa, ettei häneltä ole tulossa uutta musiikkia. Hän oli mukana tämän vuoden UMK-kilpailussa kappaleellaan Kuori mua, ja se kokemus näytti hänelle tiiviissä paketissa, mitä viihdebisnes tänä päivänä on parhaimmillaan ja pahimmillaan. 

– Olin jo kerran ennen UMK:ta päästänyt irti siitä, etten tee musiikkia, ja minulla oli todella hyvä olla. Olin itselleni vihainen siitä, miksi annoin sen tapahtua uudestaan, kun olin jo sinut sen kanssa, Sini kertoo podcastissa.

– Miellän musiikkibisneksen minulle tällä hetkellä valitettavasti vähän sellaisena väkivaltaisena parisuhteena. ”Tule vielä vähän tänne, meillä oli niin kivaa yhdessä”, Sini kertoo podcastissa ja demonstroi, miten houkuttelun jälkeen tulee taas osumaa. 

Hän ei kuitenkaan sano, ettei tekisi missään nimessä enää koskaan musiikkia.

– Rakastan esiintymistä, rakastan musiikin tekemistä. Mutta jos se tekee minut onnettomaksi, niin sitä ei kannata silloin tehdä, Sini jatkaa podcastissa. 

UMK-kokemus sai hänet vihaamaan lavalla olemista, mikä on hänen mielestään harmi. Hän soitti keikkamyyjälleen kilpailun jälkeen ja huutoitki, ettei halua kiertueelle. Sini kuitenkin teki kiertueen sovitusti, mutta oli podcastissa kertomansa mukaan ”täysin lääkittynä”.

Sini sanoo podcastissa, että jos hän saisi tehdä taidetta jonain päivänä täysin omille ehdoillaan, niin hänen suhtautumisensa musiikin tekemiseen voisi olla erilainen. 

Sini Sabotage on erityisen tunnettu kappaleestaan Levikset repee

Lue myös:

    Uusimmat