Prinssi Harry ja William tapasivat toisensa yllättäen

Meghan ja Harry 23:39
Harry ja Meghan vs. brittihovi -saaga jatkuu – kenen uskottavuus on eniten koetuksella?

Prinssi William ja prinssi Harry tapasivat toisensa setänsä hautajaisissa Norfolkissa.

Britannian prinssikaksikko William ja Harry tapasivat toisensa ensi kertaa yli vuoteen setänsä lordi Robert Fellowesin hautajaisissa Norfolkissa keskiviikkona 28. elokuuta. Prinssikaksikon äidin prinsessa Dianan lanko Fellowes kuoli noin kuukausi sitten.

Harryn odotettiin alun perin jättävän hautajaiset väliin turvallisuusriskin takia. Harry on nostanut esille huoliaan itsensä ja perheensä turvallisuudesta jo jonkin aikaa.

Silminnäkijöiden mukaan kukaan ei nähnyt kaksikon puhuvan toisilleen tilaisuuden aikana. Veljekset myös istuivat kaukana toisistaan kirkossa.

Paikalla ollut selitti The Sunille, ettei hän edes tajunnut veljesten saapuneen hautajaisiin, sillä he tekivät sen hyvin huomaamattomasti.

Veljekset tapasivat toisensa viimeksi isänsä kuningas Charlesin kruunajaisissa toukokuussa 2023. Kruunajaiset etenivät myöskin etäisissä tunnelmissa.

Veljekset kuvattiin yhdessä myös kuningatar Elisabetin hautajaisissa vuonna 2022.

Prinssi Harry ja hänen vaimonsa herttuatar Meghan jättivät hovin taakseen vuonna 2020. Harryn välit Williamiin ja hänen vaimoonsa Catherineen ja kuningas Charlesiin ovat olleet koetuksella hänen paljastettua brittihovissa saamastaan kohtelusta kirjassaan Varamies.

Lue myös:

    Uusimmat