PSG tulistui raiskauksesta epäillyn Kylian Mbappen vihjailuista: "Häpeällistä"

Raiskauksesta epäillyn Kylian Mbappen ja hänen entisen seuransa PSG:n välillä kuohuu.

Ruotsalaismediassa on uutisoitu, että Mbappea epäillään raiskauksesta Tukholmassa, mutta Mbappe ehti jo etukäteen julistaa uutiset raiskausepäilyistä vääriksi.

– Valeuutisia! Tämä oli ennustettavissa, juuri ennen (oikeuden) käsittelyä, ihan kuin vahingossa, Mbappe räyhäsi viestipalvelu X:ssä raiskaussyytöksistä.

Mbappen mainitsemassa käsittelyssä on kyse Mbappen ja PSG:n välisestä kiistasta, jota puidaan oikeudessa asti. Mbappe vaatii Paris Saint-Germainilta noin 55 miljoonan euron palkkasaatavia ja bonuksia, ja oikeuskäsittelyn on määrä tapahtua tiistaina. Mbappen viestin on käsitetty olevan suora vihjaus siitä, että PSG olisi osallinen raiskaussyytöksiin, jotka supertähteä vastaan on nostettu.

PSG ei katsonut Mbappen vihjailua hyvällä.

– Häpeällistä. Me pidämme tasomme ja arvokkuutemme, PSG:tä lähellä oleva lähde sanoi RMCSportille.

– PSG on vastuussa kaikesta, mitä hän tekee. Hän ei ole tehnyt maaleja Real Madrisissa (paitsi rangaistuspotkuja), ja syy on PSG:ssä. Hän ei ole Ranskan maajoukkueen mukana, koska väittää olevansa loukkaantunut, ja syy on PSG:ssä. Ja nyt PSG keksii tarinoita Ruotsissa. Me emme välitä siitä.

Mbappe ehti jo tuomita raiskausepäilyuutiset vääriksi, mutta hänen tiiminsä lähetti myös AFP:n välityksellä tuoreen lausunnon, jossa kiistää kaiken.

– Tänään saatiin taas uusi liekehtivä huhu, joka lähti ruotsalaisesta Aftonbladetista. Nämä syytökset ovat täysin vääriä ja vastuuttomia, ja niiden propaganda on mahdoton hyväksyä, lausunnossa sanotaan Daily Mailin mukaan.

– Jotta Kylian Mbappen julkinen mustamaalaaminen saadaan loppumaan, kaikki oikeudelliset keinot otetaan käyttöön, lausunto jatkuu.

Raiskausepäilytovat peräisin Mbappen Ruotsin vierailulta viime viikolla. Hän oli Tukholmassa pari päivää seurueen kanssa, johon kuului myös Leverkusen-pelaaja Nordi Mukiele. Mbappe ei ollut Ranskan maajoukkueen mukana Kansojen liigan peleissä, vaan jätti ne väliin rasituksen takia.

Lue myös:

    Uusimmat