Red Bull -kuskien välejä soviteltiin grillijuhlissa

Red Bullin tallipäällikkö Christian Horner aikoo keskustella tällä viikolla kahden kesken Mark Webberin kanssa Britannian GP-viikonlopun tapahtumista.

Reb Bull vaihtoi ennen Silverstonen aika-ajoa uudentyyppisen etusiiven Webberin autosta tallikaveri Sebastian Vettelille. Aussikuski närkästyi ja totesi, ettei olisi koskaan tehnyt jatkosopimusta tallin kanssa, jos olisi tiennyt, miten häntä kohdellaan. Webber jatkoi tallin piikittelyä radioteitse kilpailun jälkeen.

- Istumme tällä viikolla saman pöydän ääneen ja käymme asioita läpi. Olemme tunteneet toisemme niin pitkään, että tämän ei pitäisi olla meille mikään ongelma, Horner kertoi.

- Haluan puhua Markin kanssa kommenteista, joita nousi esille kilpailun jälkeen. Meidän on tärkeää käydä nämä asiat läpi. Hän asuu vain 10 minuutin päässä luotani, Horner jatkoi.

Horner kertoo myös, että Red Bull -kuljettajien välejä soviteltiin kilpailun jälkeen hänen kotonaan järjestetyissä grillijuhlissa, missä Webber ja Vettel esittivät duettona tulkinnan kappaleesta American Pie.

- Oli hienoa nähdä, että molemmat kuljettajat rentoutuivat ja pitivät hauskaa yhdessä, Horner sanoi.

Hän sanoi, että kova kilpailutilanne kuskien välillä on täysin luonnollista, eikä kadu päätöstä antaa uusi etusiipi Vettelin käyttöön.

- Kaikkein eniten koko viikonlopussa minua harmittaa Sebastianin ja Lewis Hamiltonin osuma, jonka takia menetimme pisteitä.

Horner myös suitsutti Webberiä, jolla oli vuonna 2007 Red Bullille tullessaan vain yksi palkintopallisija.

- Mark on nyt aito mestariehdokas, hän on ajanut fantastisesti.

Red Bullin sisäinen taistelu nousi valokeilaan jo toukokuussa, kun Webber ja Vettel kolaroivat keskenään Istanbulissa ollessaan kaksoisjohdossa.

(MTV3-Reuters-STT)

Lue myös:

    Uusimmat