Ronja Alatalo kertoo, miten Salkkarit-fanit reagoivat hänen lähtöuutiseensa – viesteissä toistui yksi asia, joka lämmittää näyttelijän sydäntä

Salkkarit jättänyt Ronja Alatalo kertoo uusista tuulistaan 5:50
Videolta näet koko haastattelun: Salkkarit jättänyt Ronja Alatalo kertoo uusista tuulistaan

Ronja Alatalo kertoo saaneensa koskettavia viestejä Salkkareista poistumiseensa liittyen.

Viime viikolla kerrottiin, että näyttelijä Ronja Alatalo ja hänen roolihahmonsa Hani poistuvat Salatuista elämistä. Alatalo saapui sunnuntaina seuraamaan suoraa Tanssii Tähtien Kanssa-lähetystä ohjelman studiolle, jossa hän kertoi MTV Uutisille, miten Salkkarit-fanit reagoivat hänen lähtöuutiseensa.

Alatalo kertoi saaneensa Salkkarit-katsojilta koskettavia viestejä sen jälkeen, kun hänen uutisoitiin poistuvan sarjasta.

Viesteissä on Alatalon mukaan harmiteltu sitä, että hän ja Hani poistuvat sarjasta, mutta ilmaistu samalla ymmärrystä sille, että näyttelijä haluaa tehdä jotain muuta. 

– Siitä tulee hirveän lämmin olo, että ihmiset näkevät minun olevan todella eläväinen ja meneväinen tyyppi ja he tajuavat minulla olevan muitakin intohimoja ja tukevat siinä asiassa, vaikka kyseessä on heidän lempisarjansa. Se ei ole itsestäänselvyys, hän sanoi. 

– Kiitos kaikille niistä kommenteista, että ymmärrätte meidänkin olevan ihmisiä ja että meillä on paljon erilaisia suuntia elämässämme, joita haluamme lähteä välillä kokeilemaan, kun siihen tarjoutuu mahdollisuus, hän jatkoi. 

Tulevaisuudessa Alatalolla on mielessään ainakin kaksi asiaa, jotka hän haluaisi näyttelijänä päästä tekemään. Ensinnäkin hän haluaa laulaa vielä enemmän, sillä laulaminen on hänelle tunteiden välittämisen keino. 

– Ja leffa on tekemättä vielä. Aika monta sataa jaksoa olen tehnyt erilaisia päivittäissarjoja, niin leffa olisi kiva, jotta saisi harjoitella sen kokonaisuuden valmiiksi ja sitten tehdä kameratyön. Mutta kaikki tapahtuu sitten kun on oikea aika, hän sanoi. 

Salatut elämät ma-pe MTV Katsomossa ja klo 19.30 MTV3-kanavalla. Seuraavan viikon jaksot perjantaisin MTV Katsomo+ -tilauksella. 

Lue myös:

    Uusimmat