Salkkarit-tähti Ronja Alatalosta ei alun perin pitänyt tulla näyttelijää – menneisyyden harrastus vaikuttaa häneen edelleen

Salkkarit jättänyt Ronja Alatalo kertoo uusista tuulistaan 5:50
Videolta näet koko haastattelun: Salkkarit jättänyt Ronja Alatalo kertoo uusista tuulistaan

Ronja Alatalon piti päätyä kokonaan eri ammattiin.

Näyttelijä Ronja Alatalo saapui sunnuntaina seuraamaan suoraa Tanssii Tähtien Kanssa-lähetystä ohjelman studiolle, jossa hän kertoi MTV Uutisille muun muassa tanssitaustastaan ja siitä, miten Salattujen elämien fanit reagoivat siihen, että hän poistuu sarjasta. Alatalon ja hänen Salkkarit-roolihahmonsa Hanin lähdöstä uutisoitiin viime viikolla.

Alatalo kertoi haastattelussa, että TTK on yksi hänen lempiohjelmistaan, jota hän on katsonut aina lapsesta saakka. Hän saapui paikalle kannustamaan muun muassa Arja Korisevaa ja Valtteri Palinia sekä Isaac Seneä ja Kastanja Rauhalaa

– Olemme tuttuja ja kavereita. Tykkään tosi paljon esimerkiksi siitä, miten Isaac ja Kastanja tanssivat. He ovat mielettömän upeita, ei siinä voi muuta kuin ihailla, hän sanoi.

Alatalolla itsellään on hyvin läheinen suhde tanssiin. Hän on saanut koulutuksen balettiin, jota hän tanssi 15 vuotta.

– Minusta piti tulla ammattiballerina, mutta päädyinkin tekemään näyttelijäntöitä, hän paljasti.

– Jos kutsu (TTK-)parketille tulisi, niin olisihan se hieno mahdollisuus päästä herättelemään uudelleen omia juuria. Tanssi on iso osa elämääni, ja kehollisuus on myös näyttelijäntyössä iso osa sitä, miten hahmotan maailmaa. Tällainen kilpatanssi on kuninkuuslaji siinä, miten hallita kehoa ja välittää tunnetta ja taidetta, hän sanoi.

Alatalo on kiitollinen siitä, että on kasvanut balettimaailmassa, sillä se on opettanut hänelle kovaa työmoraalia. 25-vuotias näyttelijä on ennättänyt olla työmaailmassa jo 10 vuotta.

– Moni kehuu, että onpas sinulla kova työmoraali. Silloin sanon, että te ette tiedä, mistä tulen. Työmoraali ja äärimmäinen sitoutuminen, jonka baletti vaatii, on niin tärkeä osa koko lajia. Se näkyy työmoraalissani.

Salatut elämät ma-pe MTV Katsomossa ja klo 19.30 MTV3-kanavalla. Seuraavan viikon jaksot perjantaisin MTV Katsomo+ -tilauksella. 

Lue myös:

    Uusimmat