Ronnie O'Sullivanilta raju ratkaisu – taustalla kohulausunto

Snookertähti Ronnie O'Sullivan vetäytyi British Open -turnauksesta vain muutama tunti ennen avausottelunsa alkua maanantaina. 

O'Sullivanin, 48, olisi pitäny kohdata thaimaalainen Manasawin Phetmalaikul. Seitsenkertaisen maailmanmestarin sijaan Phetmalaikul pelasikin varasijalla ollutta Lewis Ullahia vastaan ja hävisi erin 2–4.

O'Sullivanin vetäytymisen syy ei ole tiedossa. 

Maailmanlistalla neljäntenä majaileva O'Sullivan on ollut vaikeuksissa pelinsä kanssa viime aikoina. Hän ei ole vielä saavuttanut finaalipaikkaa tällä kaudella, ja viime viikolla hän putosi English Openissa avauskierroksella. Hän luonnehti otteitaan "kauheiksi" ja "nolostuttaviksi". 

– Unohtakaa MM-kisat. Rehellisesti minua ei edes kiinnosta, ja jos pelini on tuollaista roskaa voin yhtä hyvin pelata vasemmalla kädellä. Voin pelata vasemmalle kädellä, nauttia ja olla kelvoton tai pelata oikealla kädellä, olla kelvoton ja olla nauttimatta, O'Sullivan sauhusi viikko sitten.

– Pelivireeni on kauhea, se on häpeällinen. Lyön niin paljon palloja ohi. 

Viime kaudella O'Sullivan voitti viisi kisaa, muun muassa huippuarvostetut UK Championshipin ja Mastersin. Hän jätti British Openin väliin myös vuosi sitten, tuolloin terveyssyiden takia.

Lue myös:

    Uusimmat