Ruotsin kuningas kokeili olympiasänkyä, josta on puhuttu rivosti – näin Kaarle Kustaa kommentoi

Ruotsin kuningas Kaarle XVI Kustaa on päässyt ottamaan tuntumaa sänkyyn Pariisin olympiakylässä.

Tokion kolmen vuoden takaisten olympiakisojen sänkyjen tapaan myös Pariisin olympialaisten punkista on puhuttu jopa "seksin estävinä sänkyinä" sen perusteella, että ne eivät kestäisi äkkinäistä liikettä.

Käytössä ovat kierrätettävästä pahvimateriaalista valmistetut punkat. Ne kestävät Pariisissa painoa raportoidusti 250 kiloon saakka. 

Ruotsin kuningas Kaarle XVI Kustaa kuvattiin tuoreeltaan olympiapunkan päällä. Hän oli pari päivää sitten tutustumassa Ruotsin leiriin olympiakylässä, tapasi kiekonheittäjä Daniel Ståhlin ja sai myös ottaa tuntumaa sänkyyn.

Kuningas kommentoi kokemustaan olympiasängystä lauantaina.

– Se vaikuttaa toimivan todella hyvin sen perusteella, mitä minä olen ymmärtänyt. Kuulostaa siltä, että suurin osa on siihen tyytyväisiä. Meillä on erilaisia kokemuksia asioista, ne voivat erota, mutta minusta se vaikuttaa todella hyvältä, Kaarle Kustaa sanaili Expressenin mukaan.

Monet urheilijat ovat kuitenkin ilmaisseet tyytymättömyytensäkin sänkyihin. Ruotsin käsipallomaajoukkue meni Ikeaan ostamaan uudet patjat, koska sängyt tuntuivat epämukavilta.

Kuningatar Silvia ei ole enää Pariisissa Kaarle Kustaan seurana, vaan hän on suunnannut Belgiaan perhesyistä. Kuningas ei halunnut kommentoida tapausta.

Lue myös:

    Uusimmat