Sähköskuuttaajan epäilty naisen pahoinpitely alkukesästä yhä mysteeri – poliisi kaipaa ratkaisuvihjeitä skuuttifirmoilta

Poliisi tutkii edelleen Helsingin Kruununhaassa keväällä tapahtunutta pahoinpitelyä.

Helsingin poliisi yrittää saada sähköpotkulautojen vuokrausfirmoista dataa Helsingin Kruununhaassa lauantaina 18. toukokuuta tapahtuneesta pahoinpitelystä. 

Tutkinnanjohtaja Paul Karlsson vahvistaa nyt MTV Uutisille, että Liisankadulla tapahtui tuolloin noin kello 22 pahoinpitely, jossa epäiltynä on nuori mies. Kohteena oli kadulla liikkunut nainen.

– Poliisin tietojen mukaan nainen oli lähtenyt jalkakäytävää pitkin liikkuneen sähköpotkulautailijan perään, jolloin epäilty pahoinpitely oli tapahtunut.

Vihertävä potkulauta alla?

MTV haastatteli keväällä uhrin ystävää, jonka mukaan lautailija oli lyönyt ja kuristanut naista. Ystävä ei ollut tapahtuneessa silminnäkijänä, vaan hän perustaa tietonsa uhrilta kuultuihin tietoihin. MTV:llä on tiedossa ystävän henkilöllisyys, mutta hänen nimeään ei julkaista asian arkaluonteisuuden vuoksi. 

Naisen vammoista oli hetken aikaa keväällä kuva Facebookin Kruununhaka-kaupunginosaryhmässä, mutta ryhmän ylläpito poisti kuvan.

Tutkinnanjohtaja Paul Karlsson toivoo, että skuuttifirmoilta saataisiin tietoja tapahtuma-aikaan Kruununhaassa liikkuneista lautailijoista. Vielä vastauksia ei ole tietopyyntöihin tullut.

– En ole varma, miten tarkkaa dataa on saatavilla. Havaintojen mukaan kyseessä olisi ollut vihertävä sähköpotkulauta, mutta tämä ei ole mitenkään varma tieto.

Lue myös:

    Uusimmat