TTK-pyörteisiin hyppäävä Sami Uotila on tanssinut aikoinaan myös Dannyn taustalla – muistaa erityisesti yhden mokan

Salatut elämät -suosikkisarjasta tuttu Sami Uotila viihdyttää katsojia pian myös Tanssii Tähtien Kanssa -parketilla. Lanne on keinunut näyttelijällä aikoinaan myös artisti Dannyn taustatanssijana.

Salatut elämät -sarjasta tuttu näyttelijä Sami Uotila viettää syksynsä tanssin pyörteissä, sillä hän on Claudia Ketosen kanssa yksi Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman 17. kauden pareista. 

– Ei tänään ole hirveästi jännittänyt. Nyt, kun tämä saatiin liikkeelle, niin tuntuu ihan todella hyvälle. No niin, vihdoin mennään! Nyt päästään tekemään, Uotila kertoi innostuneena MTV Uutisille TTK:n mediatilaisuudessa 8. elokuuta. 

Uotila kertoi viime vuonna MTV Uutisille ollessaan TTK-yleisössä, että ehkä hänen junansa TTK:n parissa on jo mennyt. 

– Nerokas takinkääntö, TTK on klassikko, ja tanssi on lähellä sydäntäni. Ihanaa päästä kokeman tämä matka Claudian kanssa, Uotila kertoi. 

Uotilalla on tanssitaustaa yli 30 vuoden takaa, sillä vuonna 1987 hän meni edesmenneen tanssilegenda Aira Samulinin  tanssikouluun. 

– Sitten aika nopeasti perustettiin Step up -tanssiryhmä. Olin siinä vuodet 87–93, mutta olin välissä armeijassa ja vaihto-oppilaana. Mutta vietin teinivuodet tanssin parissa – se oli ihanaa aikaa. Sitten tarinat ja näytteleminen veivät voiton. Siitä on yli 30 vuotta, kun vaihdoin draamapuolelle, Uotila kertoi. 

– Uskon, että siitä voi olla etua, mutten halua jinksata tätä tilannetta mitenkään. Odotetaan, että pääsemme treenisalille, Ketonen jatkoi. 

Uotila on tanssinut aikoinaan myös artisti Dannyn  taustalla. Tuolta ajalta on jäänyt mieleen hauska muisto, kun hän oli keikalla tuuraamassa toista tanssijaa. 

– Koreografiassa oli kohta, että ollaan haara-asennossa ja nostetaan käsi ylös. Ajattelin, että nyt se tulee ja tein sen, mutta tajusin, että koko muu tanssiryhmä meni alas. Seisoin sitten yksin ylhäällä ja kirosin mielessäni. Olin silloin tuuraamassa. Siellä oli huikean pedantti tanssijamimmi, joka loi minuun salamakatseen, että mitä ihmettä oikein teen. Mietin vain, ettei nyt voi liikkua, ja olin hetken ylhäällä, Uotila muisteli nauraen.

Alta voit katsoa kokonaisuudessaan tämän syksyn Tanssii Tähtien Kanssa -parien julkistustilaisuuden!

Tanssii Tähtien Kanssa alkaa sunnuntaina 1. syyskuuta esittelyjaksolla MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla. Ensimmäinen suora lähetys sunnuntaina 8. syyskuuta.

Lue myös:

    Uusimmat