Sami Pajari kiivaan spekulaation keskellä

Sami Pajari ei osannut odottaa Toyotan tarjousta: "Kärpänen puraisi aika kovaa" 0:56
Sami Pajari ei osannut odottaa Toyotan tarjousta: "Kärpänen puraisi aika kovaa"

Kaksi uutta MM-rallia tälle kaudelle saanut suomalaislupaus Sami Pajari odottaa maltilla kuljettajamarkkinoilla tapahtuvia liikkeitä.

Pajari sai tilaisuuden kisata ensi viikonloppuna ajettavassa Chilen osakilpailussa ja lokakuun puolivälin jälkeen Keski-Euroopan asfalttikisassa.

Toyota nosti Pajarin kisavastuuseen japanilaiskuski Takamoto Katsutan tilalle. Se tietää 22-vuotiaalle suomalaiselle loistavaa näytönpaikkaa ja on selvä signaali tiimin aikeista harkita Pajaria myös ensi kauden kisatiimiin.

Pajari suhtautuu itse maltilla spekulaatioihin.

– Totta kai se olisi tosi hieno juttu ja totta kai se on hieno huomata, että monessa spekulaatiossa meidän nimemme on otettu esille ja meidät on noteerattu.

– Mutta en ole oikein vielä kuullut kenenkään nykyisenkään tallikuskin ensi vuoden suunnitelmista sen enempää, Pajari kommentoi MTV Urheilulle.

Tulevalla kaudella Kalle Rovanperä ajaa osittaisen välivuotensa jälkeen taas täyden kalenterin Toyotalla. Ilman jatkosopimusta olevan Elfyn Evansin tilanne on puolestaan auki eikä yhdeksänkertaisen mestarin Sébastien Ogierin suunnitelmista ole vielä täyttä varmuutta.

Pajari voi vain odottaa Toyotan päätöksiä.

– Luulen, että aika moni kuski tekee ensin suunnitelmansa ja päätöksensä, ja sitten aletaan katsomaan näitä nuorempia kasvoja sen jälkeen. Valitettavissa ei ole minun päätettävissä se asia.

Hyundain kuskeista Thierry Neuville teki syyskuun alussa vuoden mittaisen jatkosopimuksen. Myös Ott Tänak jatkaa tiimissä. Kolmatta autoa tällä kaudella ajaneista jonossa ovat Esapekka Lappi, Andreas Mikkelsen ja Dani Sordo

M-Sportilla puolestaan ranskalaiskuski Adrien Fourmaux on noussut kuskimarkkinoiden mielenkiintoisimmaksi nimeksi.

Lue myös:

    Uusimmat