Sami Pajari väläytteli jo vauhtiaan – "Ei ole toivoton tilanne"

Sami Pajarin ”prosessi” lupaavalla mallilla – ”Ei ole toivoton tilanne” 1:51
Sami Pajarin "prosessi" lupaavalla mallilla – "Ei ole toivoton tilanne"

Ensimmäistä asfalttiralliaan Rally1-autolla ajava Toyotan Sami Pajari pääsi jo lauantaina paremmin kiinni ajamiseen Keski-Euroopan teillä.

Pajari on kokonaistilanteessa kahden ajopäivän jälkeen kuudentena hieman yli kahden minuutin päässä rallia johtavasta ja täyden ehdollisen pistepotin lauantain jälkeen napanneesta Sebastien Ogierista.

Pajari on tyytyväinen omaan ajopäiväänsä, joka tarjosi vaihtelevia olosuhteita aamupäivän ja iltapäivän välillä.

– Ihan hyvä fiilis jäi. Taas vähän erilaista. Ehkä toivottiinkin vähän parempaa ja tasaisempia olosuhteita. Se on sitten taas uutta oppimista. Siellä pitää mennä todella sukka syylärissä ja saa mennä ihan tosissaan, Pajari kommentoi lauantain ajopäivän jälkeen.

22-vuotias suomalaislahjakkuus pääsi lauantain aikana paremmin ajorytmiin kiinni ja ajoi paikoin lupaaviakin väliaikoja erikoiskokeilla. Parantamisenkin varaa vielä löytyy, sillä väliaikojen välillä Pajarin vauhti muihin verrattuna heittelehtii vielä paikoin merkittävästikin. 

– Siellä on tosi hyviä pätkäaikoja välissä ja etenkin tiettyjä osuuksia, joissa meillä on jossain kohtaa nopeimpia splittejä. Toki on tiettyjä paikkoja, missä hävitään ja niistä otetaan oppia. Itsellä on ideoita, mistä sitä vauhtia vielä saa ja tiimi on aika hyvä komppaamaan, että mitä kannattaa vielä kokeilla. Ei ole toivoton tilanne, Pajari summaa.

Mitä Sami Pajari odottaa sunnuntailta? Katso haastattelu kokonaisuudessaan pääkuvan videolta.

Lue myös:

    Uusimmat