Sami Uotila ja Claudia Ketonen prosessoivat yhä TTK:sta putoamistaan: "Se ei sitten ehkä ihan välittynyt tuomareille asti"

Sami Uotila ja Claudia Ketonen iloitsevat siitä, että heidän viimeiseksi jääneessä Tanssii Tähtien Kanssa -esityksessään välittyi "tanssin riemu".

Tanssii Tähtien Kanssa  -ohjelman neljännen suoran lähetyksen päätteeksi näyttelijä Sami Uotila  ja tähtiopettaja Claudia Ketonen  joutuivat hyvästelemään parketit. Huomenta Suomen  nojatuoleilla kaksi päivää myöhemmin kaksikko kertoi tunnelmistaan. 

– Henkilökohtaisesti en ole vielä lähtenyt prosessoimaan asiaa, eilen tuli vaan iso väsymys ja nukuin käytännössä koko päivän, olin vaan rennosti ja kävin kävelyllä. Ehkä sitten tästä hetkestä eteenpäin jotenkin alkaa realisoitumaan, että mitä on tapahtunut. Ja no, onhan se harmitus, Ketonen kuvaili. 

Uotila kertoi, että päällisin puolin hän haluaa pitää mielessään lämpimät muistot ohjelman teosta ja muutoinkin hyvät tunnelmat kokemuksestaan, sekä hänen ja Ketosen yhteisestä matkasta.

Sunnuntaiseen lopputulokseen Uotila oli kertomansa mukaan saattanut jo hieman varautua kaksikon saatua tuomaristolta pisteensä quickstepistaan.  

– Osa semmoisesta Samin selviytyjäpuolesta alkoi jo sopeutua siihen, että saattaa olla, että tänään tulee lähtö. En sitten enää siinä vaiheessa ollut niin kauhean yllättynyt. Siinä oli kuitenkin ollut noin puolitoista tuntia aikaa prosessoida sitä, olin ehtinyt sen jo sulattelemaan. 

– Mutta toki, onhan se aina hämmentävä fiilis, kun sitten tippuu sieltä, että siihen loppui. 

Uotila kuvailee kaksikon sunnuntaisessa tanssissa olleen hänen mielestään valtava "tanssin riemu". Tuomaristo antoi kuitenkin noottia muutamasta koreografian aikana sattuneesta mokasta, ja parivaljakko sai tanssistaan tuomarikolmikolta yhteensä 18 pistettä.

– Nyt se (tanssin riemu) ei sitten ehkä ihan välittynyt sinne tuomareille asti, Uotila naurahti.  

Haavereitta ei Uotilan TTK-matka sujunut, sillä muutama viikko takaperin näyttelijän takareisi otti osumaa kameratreeneissä ennen suoraa lähetystä. Uotilan mukaan takareisi vihoitteli myös sittemmin. 

– Kyllä se takareisi siinä vielä toisen kerran sitten jossain vaiheessa vähän repeili lisää ja näin, mutta kyllä sanoisin, että me aika hyvin saatiin treenattua. En missään nimessä laittaisi tätä mitenkään takareiden piikkiin. Ja tässä quickstepissa ei haitannut, ei ollut tiellä. Olin ylpeä takareidestäni, että se komppasi minua ja meidän matkaa tosi hienosti. 

Parin seuraava tanssi olisi ollut tango, jonka toteutumatta jääminen harmittaa kumpaakin. 

– Aistin myös, että tango olisi ollut Claudialle tärkeä ja jotenkin ihana juttu. Olisi ollut siistiä, Tapio Rautavaaraa ja sellaista Suomifilmi-romanttista vibaa siihen tangoon (tuoda), mutta tällä kertaa näin, Uotila totesi. 

Kolmasosa TTK:n suorista lähetyksistä on nyt takana. Parien mukaan treeniksellä on säilynyt pääasiassa rento tunnelma, ja saman allekirjoittavat myös Uotila ja Ketonen.

– Niinkuin elämässä yleensä, jos jotkut treenaavat paljon, niin voi olla, että he ovat enemmän keskittyneitä siihen mitä tekevät. Jos oma tanssi stressaa tai jotain muuta, niin ehkä ihmiset saattavat olla vähän vaisumpia. Mutta ei siellä todellakaan mitään kyynerpäitä tai mitään muuta sellaista alatyylistä näy. Kyllä jengi on tosi makeilla ja hyvillä fiiliksillä siellä, Uotila kuvaili.

Yllä olevalla videolla Sami Uotila ja Claudia Ketonen kertovat myös ystävyydestään. Uotila myös paljastaa, aikooko ripustaa nyt tanssikengät naulaan. 

Katso alla olevalta videolta parin viimeiseksi jäänyt quickstep, jonka aikana Sami Uotila esitteli myös breakdance-taitojaan.

Sami & Claudia – I’ll be there for you 4:05

Tanssii Tähtien Kanssa sunnuntaisin klo 19.30 MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla.

Lue myös:

    Uusimmat