Yksi hetki TTK-illan aikana räjäytti somen – kiitos Helena Ahti-Hallbergin: "Porukka oli aivan sekaisin siitä"

Tanssiraati vaikuttui täysin Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman neljännessä suorassa lähetyksessä erityisesti kymppejä haalineista pareista, mutta nosti esille myös muita onnistujia.

Tanssii Tähtien Kanssa  -ohjelman neljännessä jaksossa teemana olivat haaveet ja parien täytyi kunkin esittää vakiotanssi. Jakson päätteeksi kotimatkalle joutuivat lähtemään näyttelijä Sami Uotila  ja tähtiopettaja Claudia Ketonen. Parin putoaminen yllätti monet. 

Huomenta Suomen  Tanssiraadissa  MTV Uutisten viihdetoimittajat Aino Haili ja Alexia Tänav kertovat niin ikään hämmästyksen olleen läsnä parin pudotessa. Hailin mukaan ennen suoraa lähetystä kenraalilähetyksen jälkeen hän itse oli sitä mieltä, että peli on auki ja mitä vaan voi käydä. 

– Sen jälkeen mietin, että kukahan täältä oikein tippuu. Ei ollut sellaista selkeää lopputulosta minulla mielessä sen perusteella, että mitä tulisi käymään, Haili arvioi. 

– Komppaan sinua tässä ihan täysin. Kotisohvalta kun tätä lähetystä seurasin, niin olihan se shokki, että he lähtivät kotimatkalle. En ajatellut, että Sami ja Claudia olisivat vielä tässä vaiheessa kisaa joutuneet kotimatkalle lähtemään, Tänav pohti. 

Vaikka Uotilan ja Ketosen koreografia oli näyttävä, sattui suorassa lähetyksessä mokia, jotka myös tuomarit nostivat esille. Tanssiraati oli yhtä mieltä siitä, että oli kuitenkin varsin virkistävää, että quickstepin lomassa nähtiin myös breakdance-liikkeitä, jota Uotila on tanssinut nuoruudessaan paljonkin. 

Haili keskusteli pudotuksesta lähetyksen jälkeen tuomari Jorma Uotisen  kanssa, joka pohti pudotusta ja nosti esille sen, että lähes joka kaudella TTK:ssa vaikuttaa olevan "maskotti", joka nauttii suurta kansansuosiota tanssitaidoista huolimatta. Tällä kaudella kyseinen hahmo on eittämättä urheilutoimittaja Mika Saukkonen.

– Hän on kansan sydämet vienyt täysin, vaikka niitä kovin korkeita tuomaripisteitä hän ei ole saanut, mutta kansa kyllä tykkää Mikasta, eikä mikään ihme, koska kyllähän se hänen heittäytyminen on tosi arvostettavaa, Haili analysoi. 

Illan aikana nähtiin myös kauden ensimmäiset kympit, kun sekä Linnea Leino  ja Anssi Heikkilä  että Isaac Sene  ja Kastanja Rauhala  saivat tuomaristolta kympit. Leino ja Heikkilä saivat tanssistaan kaksi kymppiä, Sene ja Rauhala puolestaan yhden. Sene ja Rauhala olivat myös tuomaripisteiden ja yleisöäänien yhteismäärällä ensimmäistä kertaa illan paras pari. 

Pareista kumpikin vakuutti myös Tanssiraadin täysin. Kehuja sateli niin puvustuksesta, tulkinnoista kuin koreografioista. 

Sene ja Rauhala saivat myös kauden ensimmäisen "laihan kympin". Se ei ole suinkaan yhtään vähäpätöisempi kymppi kuin muut, mutta tuomari Helena Ahti-Hallbergin  kymppilaatan numerot ovat vain ohuemmat, kuin Jukka Haapalaisella  ja Jorma Uotisella. 

Tänav kertoi seuranneensa lähetyksen aikana sosiaalisen median keskusteluja TTK:sta, ja "laiha kymppi" oli aiheuttanut voimakkaan reaktion muun muassa keskustelupalvelu Jodelissa. 

– Se sovellus melkein kaatui eilen, kun tuli Helenan laiha kymppi. Porukka oli aivan sekaisin siitä, koska se on niin harvinaista, että saat Helenalta sen laihan kympin, niin siitä on tullut tällainen oma ilmiönsä. 

Keiden muiden heittäytyminen sai kiitosta Tanssiraadilta ja mitä raatilaiset haluavat ehdottomasti nähdä tulevalla viikolla urheiluteemaisessa jaksossa? Katso analyysi kokonaisuudessaan yllä olevalta videolta. 

Alla olevilta videoilta näet Sami Uotilan ja Claudia Ketosen viimeiseksi jääneen tanssin. 

Sami & Claudia – I’ll be there for you 4:05

Tanssii Tähtien Kanssa sunnuntaisin klo 19.30 MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla.

Tanssiraati Huomenta Suomessa maanantaiaamuisin kello 9.50.

Lue myös:

    Uusimmat