Sanna Marinista kirjaa kirjoittava Salla Vuorikoski paljastaa: tähän kysymykseen kaikki 75 haastateltavaa halusivat vastauksen

Salla Vuorikoski haastatteli 75 ihmistä Sanna Marinista kertovaa Poikkeuksellinen pääministeri -kirjaa varten 0:50
Näin Salla Vuorikoski kertoi tulevasta kirjastaan Huomenta Suomessa.

Sanna Marinista kirjan kirjoittanut toimittaja ja tietokirjailija Salla Vuorikoski kertoo MTV:n Huomenta Suomessa, että hänen kirjansa yrittää vastata, mitä entiselle pääministerille tapahtui.

– Haastateltavani, joka oli työskennellyt Sanna Marinin kanssa pitkään, huokaisi ja totesi, että " Sitten kun kirja tulee, haluaisin, että se vastaisi kysymykseen, että mitä Sannalle (Marinille) tapahtui", tutkiva toimittaja ja tietokirjailija Salla Vuorikoski kertoo MTV:n Huomenta Suomessa.

Vuorikosken Poikkeuksellinen pääministeri (WSOY) -nimellä julkaistavaan kirjaan haastateltiin yhteensä 75 henkilöä.

Vuorikoski kertoo, että tämä sama kysymys pyöri kaikkien hänen haastateltavien keskuudessa. 

– Tosiasiassa vain Sanna Marin tietää, mitä hänelle tapahtui. Ehkä jotain vaihtoehtoisia selityksiä siihen annan, Vuorikoski toteaa.

Vuorikoski kertoo, että häntä on kiehtonut Marinissa juuri se, mitä hänelle tapahtui, mikä oli se muutos ja miten Marin muuttui pääministeriytensä aikana.

Sanna Marin ei itse suostunut antamaan haastattelua kirjaan.

– Olen pyytänyt haastattelua ja olen halunnut kuulla hänen näkökulmansa. Hän sulki oven suomalaiselta medialta pääministeriytensä loppuvaiheessa. En yllättänyt, että vastaus oli minullekin ei, Vuorikoski sanoo.

Palaako Marin enää mukaan Suomen politiikkaan?

Helsingin Sanomissa toimittajana työskentelevä Salla Vuorikoski arvelee, että on mahdollista että Marin palaa joskus takaisin Suomen politiikkaan.

Vuorikosken mukaan Marinista piirtyy sellainen kuva, että hän tempautuu mukaan tulenpalavasti asioihin.

– Uskon, että on täysin mahdollista että hän kiinnostuu Suomesta ja Suomen politiikasta. Hän tietää sen tietysti vain itse.

 

Katso alla olevalta videolta Anna-Maija Tuokon ja Salla Vuorikosken koko haastattelu.

Lue myös:

    Uusimmat