Sebastian Aho jälleen hirmuiskussa – supertähti loukkaantui

Sebastian Aho tehtaili kolme syöttöpistettä, kun Carolina Hurricanes kaatoi Washington Capitalsin lukemin 6–2. Hurricanesin Jesperi Kotkaniemelle kirjattiin niin ikään syöttöpiste.

Aho sai syöttöpisteen yhteensä kolmesta maalista, joista kaksi syntyi ylivoimalla.

Carolinan Jesperi Kotkaniemi onnistui puolestaan nappaamaan syöttöpisteen ottelun päätöslukemat viimeistelleestä maalista kolmannen erän lopulla. Kotkaniemi katkaisi syötöllään kuuden pisteettömän pelin putkensa.

Aholle on kirjattu nyt kuudessa ottelussa kolme maalia ja 13 syöttöpistettä. Yhteensä Aholle on tällä kaudella kertynyt tehoja 15+31.

Carolina osui viidesti päätöserässä

Ensimmäisen erän jälkeen Capitals johti ottelua 2–0-lukemin. Washingtonin 2–0-osuma syntyi ylivoimalla, kun Carolinan Kotkaniemi istui rangaistusta kampituksesta.

Toisessa erässä vierasjoukkue sai tehtyä yhden kavennusmaalin, ja päätöserässä maaliverkot soivat kotijoukkueen päässä viidesti.

Hieman alle 20 minuuttia ottelussa pelannut Carolinan kolmas suomalaishyökkääjä Teuvo Teräväinen jäi ilman tehopisteitä. Carolina-vahti Antti Raanta seurasi ottelun tällä kertaa vaihtopenkiltä.

Voitto oli Carolinalle jo viides perättäinen.

Supertähti Bedard loukkaantui

Erik Haulan New Jersey Devils voitti kotiottelun Chicago Blackhawksia vastaan maalein 4–2. Haula pelasi ottelussa hieman päälle 19 minuuttia.

Chicagon tämän kauden pistepörssin johtaja Connor Bedard poistui jäältä kasvojaan pidellen Brendan Smithin taklauksen jälkeen ensimmäisessä erässä, eikä palannut enää loppupelin aikana kaukaloon.

New Jerseyn kauden pistekuningas Jack Hughes jätti niin ikään loppupelin väliin kaaduttuaan kolmannen erän lopulla.