Sebastien Ogierilta lupaus tiimilleen: "Olen erittäin motivoitunut"

Sebastien Ogier on ollut huimassa vireessä tällä kaudella rallin MM-sarjassa. Ranskalaismestari lähti kauteen osa-aikakuskina, mutta nosti kisamääräänsä vuoden edetessä. 

Vyöllä on jo kolme voittoa ja kolme kakkostilaa. Sen sijaan kaksi edellistä kilpailua ovat menneet penkin alle, kun Ogier hyökkäsi vielä mestaruustaisteluun Hyundain Thierry Neuvillea vastaan.

Kovaa iskua ei palkittu, kun Ogier teloi autoaan sekä syyskuun Kreikan että Chilen MM-osakilpailuissa. Nyt fokus on täysin Toyotan kamppailussa merkkimestaruudesta.

– Vaikka Chilen viikonloppu ei minulta henkilökohtaisesti sujunut toivotulla tavalla, olen tyytyväinen, että saimme tallina täydellisen suorituksen. Sitä kautta tulimme takaisin taisteluun mukaan valmistajien sarjassa. Se on kuitenkin ollut koko vuoden päätavoitteeni, Ogier naulaa.

– Olemme erittäin motivoituneita puskemaan täysillä kahdessa viimeisessä asvalttirallissa.

Ogier hyökkää jälleen tämän viikon Keski-Euroopan MM-rallissa vain voittoon. Pätkät ajetaan Tshekin, Saksan ja Itävallan rajamaastossa, eikä Ogierin nykyiseen kotikaupunkiin Müncheniin ole kuin vajaan parin tunnin matka.

– Kisa on kuin toinen kotiralli minulle, se on lähellä asuinpaikkaani Saksassa, ja pätkillä on paljon faneja. Viime vuodesta opimme, että olosuhteet voivat olla todella haastavat, Ogier summaa.

– Tiet ovat kapeita, likaisia osuuksia on paljon ja pitoa vähän. Se tekee hommasta haastavan. Siksi meidän pitää tehdä töitä auton säätöjen kanssa, jotta saamme mahdollisimman paljon luottoa vaikeille pätkille.

Keski-Euroopan MM-rallissa ajetaan yhteensä 18 erikoiskoetta, joille mittaa kertyy hieman yli 300 kilometriä. Kisa starttaa torstaiaamuna Prahan lähettyvillä ajettavalla testipätkällä.

Lue myös:

    Uusimmat