SM-liigaluotsi heitti koko joukkueensa julkisesti bussin alle – pitää nähtyä uskomattomana

Lehdistötilaisuus: SaiPa - TPS 1:06
TPS-päävalmentaja Tommi Miettinen antoi pelaajiensa kuulla julkisesti kunniansa.

TPS:n päävalmentaja Tommi Miettinen moitti kaikki joukkueensa pelaajat SaiPaa vastaan kärsityn 5–6-vierastappion jälkeen.

SaiPa ja TPS järjestivät keskiviikkona railakkaat maalikarkelot jääkiekon SM-liigassa. Enimmillään lappeenrantalainen kotijoukkue johti kamppailua toisessa erässä kolmella maalilla, mutta TPS nousi erän lopussa vielä maalin päähän. 

Kolmannessa erässä TPS kavensi vielä viimeisellä minuutilla ilman maalivahtia, mutta pisteet jäivät Lappeenrantaan. SaiPan Antti Kalapudas nakutteli ottelun kovimpana pistehahmona neljä (2+2) pinnaa.

Temperamenttisenakin tunnettu TPS-luotsi Tommi Miettinen oli kaikkea muuta kuin tyytyväinen. Hän heitti peräti kaikki pelaajansa julkisesti sanonnan mukaan bussin alle.

– Meiltä maalivahdista ihan viimeiseen kenttäpelaajaan asti kammottava esitys, aivan ala-arvoinen suoritus. Oli kyllä uskomattoman huono peli ja huono esitys. Siihen ei ole mitään muuta lisättävää, Miettinen noitui.

SaiPan päävalmentaja Raimo Helmisellä virsi oli positiivisempi, mutta lyhyt yhtä lailla.

– Pelissähän sattui ja tapahtui kaikkea, ehkä vähän liikaakin. Mutta meille tietenkin ainoa, mikä merkitsi, oli voitto. Siitä pitää olla erittäin tyytyväinen, koska se ei todellakaan ole helppoa tässä hommassa. Sitä kautta pitää olla tyytyväinen päivään, "Raipe" sanaili.

SaiPa katkaisi neljän perättäisottelun mittaisen tappiokulkunsa. TPS:llä on nyt kaksi tappiota letkuun.

Maalikooste: SaiPa - TPS 5:53
Katso tästä SaiPa–TPS-ottelun kaikki maalit.

Lue myös:

    Uusimmat