SM-liigan playoff-avauksessa karua satoa: Avainpuolustajat heti sairastuvalle – "Meinasi vähän bensa loppua"

TPS-puolustaja loukkaantui – vaikuttiko Tappara-maskotti tilanteeseen? 0:12
TPS-puolustaja Jimi Suomi loukkaantui taklaustilanteessa Tappara-ottelun avauserässä.

Jääkiekon SM-liigan puolivälierien avausotteluissa nähtiin heti useampia loukkaantumisia, joissa vammoja saaneet pelaajat eivät enää palanneet kaukaloon illan aikana.

Tampereella TPS menetti heti avauserässä tanskalaisen puolustajajärkäleensä Oliver Lauridsenin, joka loukkasi jalkansa yhteentörmäyksessä.

Lauridsen sai tuskaisena jäälle, kunnes pääsi Tapparan paineen alta poistumaan kaukalosta.

TPS:lle paha isku – Oliver Lauridsen putosi kokoonpanosta 0:37
Oliver Lauridsen loukkaantui Tappara-ottelun avauserän laitatilanteessa.

Vain hetkeä myöhemmin TPS:n pakisto kapeni entisestään, kun Jimi Suomi loukkaantui taklaustilanteessa. Tästä on katsottavissa video jutun ylälaidasta.

– Kolmannessa erässä meinasi vähän bensa loppua, kun kaksi pakkia tippui pois. Se näkyi tietyissä asioissa, TPS-valmentaja Tommi Miettinen totesi ottelun jälkeen.

– Totta kai, mitä pitemmälle peli meni, se näkyi kaikessa sitten, mutta ei se toisessa erässä näkynyt missään vielä. Meidän viisi pakkiamme selvisivät hienosti siellä, Miettinen jatkoi.

Heti toisen erän alussa oli Tapparan vuoro kokea menetyksiä. Jämerä amerikkalaispakki Luke Witkowski loukkaantui erikoisella tavalla valmistautuessaan peittämään laukausta alivoimalla.

Osumaa Witkowski ei saanut, mutta jäi silti tuskaisena jäähän pyörimään. Myös hän nilkutti ulos eikä palannut enää ottelun aikana kaukaloon.

– En puhunut vielä lääkärien kanssa. En ala tehdä amatööridiagnoosia valmentajan näkökulmasta. En siis tiedä, mikä Witkowskilla on tilanne, Rikard Grönborg totesi.

– Se oli hänelle tarpeeksi paha, ettei hän pystynyt pelaamaan peliä loppuun, ja hän on aika kova kaveri, joten menetimme valitettavasti siinä aika hyvän pelaajan, Tappara-valmentaja sanoi.

Tappara voitti puolivälieräavauksen kotonaan 4-1. Sarja jatkuu perjantaina Turussa.

Tapparalle takaisku – kovanaama Witkowski putosi riveistä 0:46
Luke Witkowski jäi tuskaisena jäälle loukattuaan alivoimalla jalkansa.

Lue myös:

    Uusimmat