SM-liigavalmentaja kuumeni villisti – "Tuo saattaisi olla Kouvolan lauantai-illassa kova tanssiliike"

KooKoon Olli Salo kuumenee vaihtoaitiossa: "Tuo saattaisi olla Kouvolan lauantai-illassa kova tanssiliike" 0:52
Katso: KooKoo-päävalmentaja Olli Salo tarjoaa "kokovartalokastemadon" protestoidessaan tuomarilinjaa.

KooKoon päävalmentaja Olli Salo reagoi Sportia vastaan pelatun jääkiekon SM-liigaottelun tapahtumiin paikoin villisti. Salo tarjoili Vaasan keskiviikkoillassa MTV Urheilun selostaja Olli Erosen sanoin jopa "kokovartalokastematoa".

Salo ei allekirjoittanut kaikkia rangaistuksia, joita jaettiin suhteessa tilanteisiin, joita jätettiin viheltämättä.

– Linjasta voi olla montaa eri mieltä. Se muuttui kolmanteen (erään) varsinkin, Salo sanoi lehdistötilaisuudessa.

Salolta nähtiin taiston tuoksinassa jäähytilanteisiin myös voimakasta elehdintää. Kouvolalaisvieraiden valmentaja laittoi kuumentuessaan kroppaa paikoin kunnolla liikkeelle.

– Tuo saattaisi olla jossain Kouvolan lauantai-illassa ihan kova tanssiliike. Jonkinlainen kokovartalokastemato, joka pyrkii maan pintaan, selostaja Olli Eronen sanoitti yhteen Salon vetoon.

Katso Salon "tanssi" ylälaidan videolta. Alla hän kommentoi Sportin päävalmentajan Risto Dufvan kanssa KooKoon 5–4-voittoon voittomaalikilpailun jälkeen päättynyttä ottelua, jossa Sport oli noussut varsinaisen peliajan viime minuuteilla kahden maalin takaa tasoihin.

Lehdistötilaisuus: Sport - KooKoo 5:12
Olli Salolla oli sanottavaa tuomarilinjasta ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa. Risto Dufva puolestaan sanaili KooKoohon liittyen "Rubikin kuutiosta".

KooKoo ja Sport ovat molemmat kilpailemassa viimeisistä pudotuspelipaikoista. KooKoo on paremmissa asemissa yhdeksäntenä, Sport majailee puolestaan 12:ntena. Sport on kuusi pistettä jäljessä Turun Palloseuraa, joka on kiinni viimeisessä playoff-sijassa kymmenentenä.

Maalikooste: Sport - KooKoo 7:46
Myös Sport–KooKoo-ottelun maalikooste on katsomisen arvoinen. Kotijoukkue nousi varsinaisen peliajan viime minuuteilla kahden maalin takaa tasoihin, ja Sport-ikoni Erik Riska tuuletti ohjaamaansa 4–4-tasoitusta raivokkaasti.