Somepäivitys toi Valioliiga-seuralle mojovat sakot

Jalkapallon Englannin Valioliigan Nottingham on saanut 750 000 punnan eli noin 896 000 euron sakon sekä varoituksen suitsia tulevaa käytöstä, kertoi Englannin jalkapalloliitto perjantaina. 

Muhkea sakko rävähti VAR-tuomaria arvostelleesta viestistä viestipalvelu X:ssä viime kaudella.

Nottingham raivostui sosiaalisessa mediassa huhtikuussa pelatun Everton-ottelun päätyttyä. Putoamistaistossa ollut Nottingham hävisi ottelun 0–2 ja raivoa piisasi, kun seuralta vietiin seuran näkemyksen mukaan kolme rangaistuspotkua.

– Kolme erittäin heikkoa päätöstä – kolme rangaistuspotkua viheltämättä – ja tätä emme vain voi hyväksyä. Varoitimme (erotuomarijärjestö) PGMOL:aa ennen ottelua siitä, että VAR(-tuomari Stuart Attwell) on Lutonin fani. Mutta häntä ei vaihdettu, sakkoa tuoneessa viestissä sanottiin, viitaten Nottinghamin kanssa tuolloin putoamistaistossa olleeseen Luton-seuraan.

Englannin jalkapalloliitto vaati "lajin kunniaa tahrivasta" viestistä miljoonan punnan sakkoa, mutta riippumaton tutkintakomissio päätyi 750 000 puntaan. Valioliigan paikkansa viime kaudella lopulta säilyttänyt Nottingham ilmoitti valittavansa "täysin suhteettomasta" sakkotuomiosta.

Lue myös:

    Uusimmat