Somevaikuttajasiskot Kira Lindbohm ja Hanna Väyrynen eroavat luonteenpiirteissä selkeästi toisistaan: "Olemme aika stereotypioita"

Sosiaalisen median ja markkinoinnin ammattilaiset Kira Lindbohm ja Hanna Väyrynen jakavat sisaruuden lisäksi myös saman ammatin. 

Sosiaalisen median ja markkinoinnin ammattilaiset ja siskokset Hanna Väyrynen ja Kira Lindbohm kuvailevat olevansa hyvin tyypillisiä sisaruksia siinä mielessä, monentenako ovat syntyneet perheeseen.

– Meitä on kolme sisarusta, niin olemme aika tyypillisiä stereotypioita. Olen hyvin stereotyyppinen esikoinen. Minusta on aina tuntunut, että minun pitää hoitaa tämä, teen tämän ja näytän mallia. Meillä on kuitenkin todella samanlaiset arvot. Sinä olet rauhallisempi, Hanna kertoi Huomenta Suomessa 3. maaliskuuta.

– Olen myös vähän boheemimpi. Olen aina ollut vähän kokeilunhaluisempi kuin siskoni ja halunnut nähdä paikkoja ja maailmaa ja tehdä omannäköisiä juttuja. Selkeästi sellainen keskimmäisen boheemius ja seikkailuluonne näkyy minussa. Se on ehkä se, mikä erottaa meidät myös somesisällöissä, Kira jatkoi.

Kira on naimisissa jääkiekkoilija Petteri Lindbohmin kanssa, joka pelaa Helsingin IFK:ssa, ja Hanna puolestaan entisen jalkapalloilijan Mika Väyrysen kanssa. 

Katso yllä olevalta videolta, mistä siskokset ja somevaikuttajat Kira Lindbohm ja Hanna Väyrynen ammentavat uusia ideoita sisältöihinsä. 

Alta näet kaksikon haastattelun kokonaisuudessaan.

Lue myös:

    Uusimmat