Suomalaishattutemppuja NHL:ssä! Aleksandr Ovetshkinilla tyly rooli herkuttelussa

Colorado Avalanchen Mikko Rantasen lisäksi myös Montreal Canadiensin Joel Armia onnistui hattutempussa jääkiekon NHL:ssä Suomen aikaa perjantain vastaisena yönä. 

Armia iski joukkueensa toisen ja neljännen maalin kakkoserässä sekä viidennen maalin kolmannessa erässä, kun Canadiens kaatoi vierailleen Washington Capitalsin 6–2-lukemin. 

Armia iski juhlaosuman tyhjään maaliin. Capitals-tähti Aleksandr Ovetshkin seurasi isäntien 5–2-osumaa aitiopaikalta (video alla). 

Kyseessä oli Armian NHL-uran toinen hattutemppu. Suomalainen ikuistettiin juhlakiekon kanssa pukukopissa ottelun jälkeen (kuva alla). 

Tempullaan Armia nousi ottelun kovimmaksi pistemieheksi kolme syöttöpistettä hankkineen joukkuetoverinsa Michael Mathesonin rinnalle. Joukkuetoveri Jesse Ylönen oli jäillä reilut 10 minuuttia, mutta jäi pisteittä.

– Jäällä tapahtui paljon hyviä asioita. Pelasimme kokonaisuudessaan todella hyvän ottelun. Olen todella iloinen siitä, että olen takaisin täällä, Armia kommentoi.

Ottelu oli Armialle kolmas sen jälkeen, kun hän palasi yli kuukauden mittaiselta pelitauolta huhtikuun alussa. Hän on pelannut kaudella 40 matsia tehoilla 7+7=14.  

Canadiensin surkea kausi päättyy runkosarjaan. 

Lue myös:

    Uusimmat