Suvi Teräsniska sai kesällä osakseen ihmettelyä siitä, ettei keikkaillut – kertoo, mitä uupuminen hänelle opetti

Uupuminen opetti Suvi Teräsniskalle tärkeän oivalluksen. 

Maanantaina 26. elokuuta tiedotettiin, että Ylen Elämäni Biisi -ohjelman tähtiartistikokoonpanoon liittyy kuudennella tuotantokaudella kaksi uutta nimeä: Suvi Teräsniska ja Lauri Mikkola.

Teräsniska kertoi MTV Uutisille Elämäni Biisin lehdistötilaisuudessa, että tuntee uudesta pestistään kutkuttavaa ja positiivista jännitystä.

– Olen kyllä peura ajovaloissa. Uuden haasteen edessä, mutta tosi hyvillä mielin, hän sanoi.

Elämäni Biisi -ohjelman tähtiartistit pääsevät haastamaan itseään erilaisten musiikkigenrejen saralla. Teräsniskan mukaan hänelle kaikkein haastavinta voisi olla jazzlegendan saappaisiin hyppääminen. Hän kuitenkin kertoi todenneensa jo heti alkuun, että häntä saa mielellään haastaa ohjelmassa kaikin mahdollisin tavoin.

– Sitä tulen tästä itselleni hakemaan. Uutta haastetta ja kokemusta, ja sitä kautta ehkä myös kehittymistä, hän kertoi.

Teräsniska tietää oitis, kenen julkisuudenhenkilön elämän biisin hän haluaisi päästä esittämään.

Allu Tuppurainen. Hän on minun lapsuudensankarini. Rölli on varmaan minun ikäpolvessani muutenkin sellainen sankarihahmo, niin hänelle haluaisin esittää joskus kappaleen.

Uupumus

Teräsniskan somehiljaisuus ja äkisti peruutetut keikat herättivät huolta somekansan keskuudessa loppuvuonna 2022. Hän kertoi tammikuussa 2023 Instagram-tilillään, että edellisvuosi oli ollut hänelle odotettua raskaampi, jonka vuoksi hän päätti ottaa aikaa itselleen ja perheelleen. 

Nyt Teräsniskan kesä kului yhtä julkista esiintymistä lukuun ottamatta lomaillessa. Sen sijaan hän kertoi käyneensä kesän aikana nauttimassa muiden artistien keikoista vapaa-ajallaan.

– Se on ollut tosi antoisaa, koska olen pystynyt katsomaan kaikkien vetoja yhtään analysoimatta sitä, että minkälainen tämä nyt on ja mitä otan tästä mukaan omaan juttuuni, koska se on hyvin usein kulma, jolla asioita tarkastelee. Nyt pystyin olemaan vain viihteellä fiilistelemässä hyviä keikkoja, hän iloitsi.

Teräsniska kertoi uupumisen opettaneen häntä ottamaan irtiottoja artistiudesta.

– Että ottaa sen artistin viitan harteiltaan ja elää vain sitä omaa persoonaansa, hän sanoi.

– Ja ettei aina tarkastele asioita artistilinssien läpi, vaan keskittyy muihinkin tärkeisiin juttuihin elämässä, kuten vaikkapa perheeseen. Nyt sain olla lasten kanssa kesän, ja se on aika ainutlaatuista, hän jatkoi.

Teräsniskan mukaan hän sai kesällä osakseen ihmettelyä siitä, ettei hän keikkaillut. Siihen hänellä on selkeä selitys.

– Ei joka kesä tarvitse paahtaa. Halusin nyt tällaisen kesän, ja ihan varmasti tulen ottamaan vielä monta kesää, milloin en aio tehdä keikkoja. 

Lue myös:

    Uusimmat