Tähtijuoksijalta karmea moka Timanttiliigassa – Antero Mertarantaa nauratti selostamossa

Tähtijuoksijalle karmea moka Timanttiliigassa 3:11
Katso tilanne ja Antero Mertarannan reaktio videolta.

Yleisurheilun Timanttiliigan finaaliviikonloppu Brysselissä sai perjantaina erikoisen tilanteen, kun naisten 400 metrin Pariisin olympiahopeamitalisti Salwa Eid Naser hylättiin.

Katso tilanne ja Antero Mertarannan reaktio pääkuvan videolta.

Naisten 400 metrin kilpailussa kovinta vauhtia piti Dominikaanisen tasavallan Marileidy Paulino ajalla 49,45. Kakkonen oli Yhdysvaltain Alexis Holmes ajalla 50,32. Alun perin kisassa kolmanneksi oli juossut Eid Naser, mutta viimeisessä kaarteessa aiheutunut moka tuotti hylkäystuomion.

Eid Naser harppasi ennen loppusuoraa nimittäin kisan voittaneen Paulinon radalle ja juoksi tämän perässä maaliin. Bahrainilaisen hylkäyksen myötä kisassa kolmanneksi nousi Irlannin Rhasidat Adeleke.

Maailmanmestaruuden vuonna 2019 Dohassa voittanut Eid Naser on aiemminkin noussut otsikoihin, sillä hän oli sivussa kaksi vuotta kilpailukiellon takia. Tämä oli seurausta dopingrikkomuksista. Eid Naserilta oli jäänyt testejä väliin ja hän ei ollut ilmoittanut olinpaikkaansa. 

Eid Naser kellotti vuoden 2019 lokakuussa kaikkien aikojen kolmosajan 48,14, joka on myös tämän vuosituhannen kovin noteeraus. Kilpailukiellon myötä kaikki tulokset ajanjaksolta 25. marraskuuta 2019 - 30. kesäkuuta 2021 hylättiin. 

Yleisurheilun Timanttiliiga huipentuu lauantaina Brysselin toiseen kisapäivään. Lähetykset MTV Subilla ja MTV Katsomossa kello 20.50 alkaen.

Lue myös:

    Uusimmat