Tämä hotelli tunnetaan lukuisista murhista ja mysteereistä – erityisesti yksi tapaus herättää edelleen kysymyksiä

Los Angelesissa sijaitseva hotelli tunnettiin kuoleman hotellina 0:52
Katso Mysteeriminuutti: Elisa Lam katosi Cecil-hotellissa ja löytyi lopulta hotellin vesitankista

Nyt jo suljettu, Los Angelesin keskustassa sijainnut Cecil-hotelli on tunnettu synkästä historiastaan, joka sisältää lukuisia murhia ja itsemurhia. 

Hotelli tunnetaan myös paikkana, jossa useat sarjamurhaajat, kuten Richard Ramirez ja Jack Unterweger, majoittuivat.

Hotellin entinen johtaja Amy Price arvioi, että hotellissa tapahtui vuosien varrella jopa 80 murhaa, itsemurhaa tai katoamista. Varmistettuja tapauksia on ollut ainakin 16. 

Hotelli avattiin vuonna 1927.

Mitä tapahtui Elisa Lamille?

Vuonna 2013 hotelli oli otsikoissa, kun 21-vuotias kanadalainen Elisa Lam löydettiin kuolleena hotellin vesitankista. Elisan katoaminen ja hänen outo käyttäytyminen hotellin hississä tallentuivat valvontakameralle ja levisivät laajasti herättäen paljon spekulaatiota ja salaliittoteorioita.

Elisan katoamista seuranneet 19 päivää olivat täynnä epävarmuutta ja mysteerejä. Poliisi löysi hänen ruumiinsa vasta kun hotellin vieraat valittivat veden laadusta. 

MTV Uutisten sosiaalisen median toimitus tutustuu Mysteeriminuutti-ohjelmassaan useisiin mystisiin tapahtumiin ja kohteisiin. Kaikki Mysteeriminuutti-videot julkaistaan MTV Uutisten sosiaalisessa mediassa @mtvuutiset.

Elisa oli kärsinyt kaksisuuntaisesta mielialahäiriöstä. Vaikka tapauksen ympärillä on edelleen paljon kysymyksiä, viralliset tutkimukset sulkivat lopulta pois rikoksen mahdollisuuden.

Lue myös:

    Uusimmat