Tämän vuoden Roosa nauha -suunnittelijat julkistettiin

Vesterinen Yhtyeineen suunnitteli vuoden 2024 Roosa nauhan.

Roosa nauha on Syöpäsäätiön keräys, jolla kerätään varoja suomalaisen syöpätutkimuksen ja neuvontapalveluiden hyväksi. Vuoden 2024 Roosa nauhan suunnittelijat paljastettiin Huomenta Suomen suorassa lähetyksessä torstaina 19. syyskuuta. 

Vuoden 2024 keräyksen tutkimusteemana on keuhkosyövät. 

Tämän vuoden Roosa nauhan suunnitteli Vesterinen Yhtyeineen, keulakuvanaan Tero Vesterinen. Vesterisen isä menehtyi keuhkosyöpään. 

– Isällä todettiin se aika yllättäen. Ei ollut kenelläkään mitään merkkejä tai oletusta, että tällaista olisi ja se oli hyvin aggressiivinen tyyppi. Oli lopulta aika raadollista seurata sitä. Itsellä tuppaa olemaan sellainen ajatus, että asiat kääntyy hyvin päin, niin sitä viimeiseen asti toivoi, että näin kävisi, hän kertoi suorassa lähetyksessä. 

– Ehkä se oli siinä mielessä aika opettavainen itselle. Se mitä koitti isää kannatella, isä kannatteli myös meitä muita. Aika elämää mullistava kokemus.

Vesterinen Yhtyeineen on suunnitellut rintanauhan lisäksi myös uuden Roosa nauha -rannekkeen.

Vuoden 2023 Roosa nauhan suunnittelivat Syöpäsäätiölle Apulannan laulaja Toni Wirtanen ja rumpali Sipe SantapukkiVuoden 2022 Roosa nauhan suunnitteli isänsä haimasyövälle menettänyt Maria Veitola

Lue myös:

    Uusimmat