Tapio Korjus vastaa kritiikkiin – lataa myös suoraa puhetta Olympiakomitean ”tärkeästä tehtävästä”

Tapio Korjus vastaa kritiikkiin ja puhuu Suomen olympiakomitean yhdestä "tärkeimmästä" tehtävästä 2:03
Tapio Korjus vastaa kritiikkiin ja puhuu Suomen olympiakomitean yhdestä "tärkeimmästä" tehtävästä

Tapio Korjus ilmoitti syyskuussa hakevansa Suomen Olympiakomitean puheenjohtajaksi. Korjus vastaa nyt kritiikkiin, mitä hänestä on esitetty.

Korjus, 63, toimii tällä hetkellä Kuortaneen urheiluopiston rehtorina. Suomen urheiluliitto (SUL) tiedotti syyskuussa, että se esittää Korjusta Olympiakomitean uudeksi puheenjohtajaksi.

Komitean nykyinen puheenjohtaja Jan Vapaavuori ilmoitti aiemmin vetäytyvänsä tehtävästä. Järjestön uusi puheenjohtaja valitaan syyskokouksessa 30. marraskuuta. Korjus on tällä hetkellä ainut taho, joka on ilmaissut kiinnostuksensa tehtävää kohtaan.

Keihäänheiton olympiavoittajaa Korjusta on ehditty arvostella muun muassa siitä, että hänellä on ollut viime vuosina mahdollisuuksia vaikuttaa asioihin Olympiakomitean hallituksessa. Suuria muutoksia ei ole kuitenkaan tullut.

Epäilyksiä on herännyt myös siitä, että onko Korjus aidosti sellainen uudistaja, jollaista suomalainen urheilu kaipaa tällä hetkellä.

Korjus vastaa kritiikkiin ja väitteisiin MTV Urheilun jutussa. Korjus puhuu myös yhdestä Olympiakomitean ”tärkeimmästä tehtävästä”. Lisää näistä jutun yläreunan videolla. 

Lue myös:

    Uusimmat