Tiina Forsby loukkaantui keikan aikana – kertoi kuulumisiaan: "Voin taas hyppiä"

Kake Randelin ja Portion Boys -yhtyeen JaloTiina kertovat läheisistä väleistään – ’’halaukset, lämpimät sanat ja kosketus’’ 0:36
Kake Randelin ja Portion Boys -yhtyeen JaloTiina kertovat läheisistä väleistään – ’’halaukset, lämpimät sanat ja kosketus’’.

JaloTiina loukkasi itsensä vakavasti Portion Boys -yhtyeen keikkalavalla kesän alkupuolella.

Portion Boys -yhtyeen TiinaJaloTiinaForsby loukkasi jalkansa pahemman kerran yli kuukausi sitten keikan aikana.

Forsby kertoi tuolloin liukastuneensa sateen kastamalla esiintymislavalla reväyttäen samalla kaksi jännettä takareitensä lihaksesta.

Tapaturmasta lähtien Forsby on osallistunut Portion Boysin keikoille suurimmilta osin pyörätuolissaan istuen tai kainalosauvat tukenaan. Nyt asiat alkavat kuitenkin näyttämään jo kirkkaammilta; artisti on onnistunut jopa hyppäämään loukkaantumisestaan huolimatta.

Forsby julkaisi Instagram-tilillään iloisen päivityksen, jossa hän hehkuttaa uudelleenlöytynyttä voimaantumistaan.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Tätä kohtaa elämässäni kutsutaan: voin taas hyppiä! Forsby julistaa julkaisussaan.

– Kohta, ihan kohta ilman rajoitteita. Viime viikolla hölkkäsin jo kevyesti, tällä viikolla kokeilin hyppimistä, sitä minun tavaramerkkiliikettäni. Alkaa ponnistus sieltä jo pikkuhiljaa löytyä vaikkei ihan vielä saakaan testata rajoja täysillä.

Forsby kertoo julkaisussaan ikävöineensä jaloillaan hypähtelyä kesällä kaikista eniten. Energinen ilopilleri kokee kaipaavansa energian purkamista lapsenmielisillä liikuntamuodoilla, joita hän saakin toteuttaa Portion Boysin keikoilla herkeämättä.

– Se ei ole missään nimessä lähellekään ns. hallittua liikettä eikä sitä varmastikaan monen mielestä voi edes oikeaoppiseksi tanssimiseksi kutsua mutta mitä siitä. Se on kuitenkin aitoa minua ja se ilo tulee aina suoraan sydämen sopukoista asti, Forsby seliittää.

– Liikkuminen on itselle elämän suola. Ja se on ylipäätäänkin ihmiselle aikamoinen etuoikeus ja rikkaus. Varmasti tämän asian myöskin paremmin tajuaa kun sen liikuntakyvyn joskus sattuu menettämään.

Julkaisunsa päätteeksi Forsby kannustaa kaikkia seuraajiaankin harrastamaan liikuntaa, joka on juuri heidän omansa näköistä. 

– Kunhan liikut, tanssit, hypit, pompit, mitä vaan ja miten vain, niin se on aina hyvä asia. Ja mitä enempi omalla tyylilläsi ja draivillasi sen teet niin sitä parempi, Forsby kiteyttää.

Forsby kertoi loukkaantumisestaan Instagram-julkaisussaan kesäkuussa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös:

    Uusimmat