Maaliskuussa kauppojen pakastealtaisiin ilmestyneet paistovalmiiden pasteijoiden makuvaihtoehdot ovat pinaatti-feta ja tomaatti-mozzarella.
Trendikkäät Myllyn Paras -uutuustuotteet ovat tulleet markkinoille nyt maaliskuussa. Uudet tuotteet ovat kaksi paistovalmista pasteijaa.
Pasteijoissa on runsaasti maukasta täytettä, makuvaihtoehtoina pinaatti-feta ja tomaatti-mozzarella ja ne on muotoiltu ensiluokkaisesta, kevyestä lehtitaikinasta.
Pasteijat ovat laktoosittomia, kotimaisia Avainlippu-tuotteita.
Pakkauskoko: 450 gramman pussi sisältää 8–9 pasteijaa.
PAISTO-OHJE:
Pasteijoita ei tarvitse sulattaa ennen paistamista. Pasteijat laitetaan pellille ja voidellaan halutessa munalla. Pasteijoiden päälle voi ripotella kuminaa, unikonsiemeniä tai muuta vastaava tai pasteijat voi paistaa sellaisenaan. Paistetaan 225-asteisen uunin ala- tai keskitasolla noin 20 minuuttia.
Artikkeli: Myllynparas.fi