Trumpin kampanja riensi haukkumaan Tim Walzin – Trump: "Walz tuo helvetin"

Donald Trumpin kampanjan lehdistösihteeri Karoline Leavitt riensi haukkumaan Minnesotan kuvernöörin Tim Walzin antamassaan lausunnossa ja kutsui häntä "länsirannikon wannabe-ehdokkaaksi".

Leavitt lisäsi, että Walz on viettänyt "kuvernöörikautensa yrittäen muokata Minnesotaa Kultaisen osavaltion kuvaksi," tarkoittaen Kaliforniaa.

Walz teeskentelee tukevansa sydänmaiden amerikkalaisia, mutta kun kamerat ovat pois päältä, hän uskoo, että Amerikan maaseutu on 'enimmäkseen lehmiä ja kiviä', Leavitt kirjoitti.

Trumpin kampanja hyökkäsi Walzia vastaan tiedotteessa sanoen, että "Walzilla on pakkomielle levittää Kalifornian vaarallisen liberaalia ohjelmaa laajalle muuallekin maahan".

– Walz on ehdottanut tiukempia päästönormeja kaasuautoille ja ajanut politiikkaa, jonka mukaan tuomitut rikolliset saisivat äänestää. Jos Walz ei kerro äänestäjille totuutta, me kerromme: Kamala Harrisin tavoin Tim Walz on vaarallinen ääriliberaali, ja Harrisin ja Walzin kalifornialainen unelma on jokaisen amerikkalaisen painajainen.

Trump itse kommentoi Walzin valintaa kampanjan välittämällä tekstiviestillä sanoen, "Tim Walz tuo helvetin maan päälle".

Lue myös:

    Uusimmat