Tuttu ihmiskuula tyrmäsi kammoniitillä NHL:ssä – käynnisti nyrkkitappelun

Kaapo Kakolla kolmen pisteen ilta – näin kiekko painuu Montreal-maaliin 0:33
Kaapo Kakolla kolmen pisteen ilta – näin kiekko painuu Montreal-maaliin (Video: NHL.com)

Rajuista otteistaan tunnettu New York Rangers -puolustaja Jacob Trouba täräytti yön NHL-kierroksella hurjan taklauksen Montrealin Justin Barroniin.

Rangers-puolustajan jättitälli osui Barroniin ottelun kolmannen erän ensimmäisellä puoliskolla. 22-vuotias Barron jäi hyökkäyssiniviivalle keräilemään itseään jään pintaan. Barron kolautti kaatuessaan päänsä jäähän. Hänet autettiin pois kaukalosta.

Tilanne puhkaisi kahakan kentällä. Barronin joukkuetoveri Mike Matheson otti Trouban kanssa yhteen nyrkein välittömästi taklauksen jälkeen.

Sportsnetin mukaan Montrealin päävalmentaja Martin St. Louis on uusintaa katsottuaan vakuuttunut, että Trouban taklaus osui Barronia ensisijaisesti päähän.

Taklauksesta ei tuomittu ottelussa rangaistusta. Trouba ja Matheson saivat viiden minuutin jäähyt tappelemisesta. Matheson sai lisäksi tappelun aloittamisesta kahden minuutin lisäjäähyn ja 10 minuutin käytösrangaistuksen.

30-vuotias Trouba on tullut NHL-uransa aikana tunnetuksi lukuisista kyseenalaisista taklauksistaan.

Rangers voitti ottelun murskalukemin 7–2. Suomalaishyökkääjä Kaapo Kakko (1+2) vietti NHL-uransa ensimmäistä kolmen pisteen iltaa.

Voit katsoa Kakon osuman pääkuvan videolta!