Urheilutähti rapakunnossa? Ulkomuoto ja suhde superjulkkiksen kanssa puhuttavat – "Tuskin sama ihminen!"

Taylor Swift haukkoo henkeään katsomossa – Travis Kelceltä tärkeä liike Super Bowlissa 0:38
Katso: Taylor Swift sekosi katsomossa Travis Kelcen suorituksesta kevään Super Bowlissa.

NFL-tähti Travis Kelce on ollut vuosikausia Kansas City Chiefsin hyökkäyksen keskeisin pelaaja. Uusi kausi on kuitenkin startannut historiallisen heikosti, mikä on käynnistänyt rajut spekulaatiot hänen maailmankuulun kumppaninsa Taylor Swiftin vaikutuksesta Kelcen esityksiin.

Kelcen, 34, luvut ovat laskeneet huomattavasti tällä kaudella. Hänellä on kahdeksan kiinniottoa (yhteensä 69 jaardia) eikä ainuttakaan touchdownia kolmesta ensimmäisestä ottelusta.

Kyseessä on hänen uransa ylivoimaisesti huonoin alku uuteen kauteen - ja nyt kaikki ihmettelevät, mistä todella on kyse. TV-asiantuntija Todd McShay näkee Kelcen muuttuneen elämäntavan pop-tähti Taylor Swiftin kanssa syynä huippupelaajan heikkoon vireeseen.

– Emmekö saa sanoa, että hän on huonossa kunnossa? Että hän on juhlinut koko kausien välisen ajan? Että hän on matkustellut ympäriinsä luultavasti koko maailman kuuluisimman henkilön kanssa? latasi McShay maanantaina Ryen Russillo Podcastissa.

– Haluan verrata hänestä otettua kuvaa alkukaudelta 2022 kuvaan, joka on otettu hänestä alkukaudella 2024. He ovat tuskin sama ihminen!

Artikkeli jatkuu kuvien jälkeen.

Kelce ei ole huolissaan

Keskiviikkona Kelce puhui itse vaikeasta alkukaudestaan podcastissaan "New Heights", jota hän isännöi yhdessä veljensä Jason Kelcen kanssa. Travis vakuuttaa, ettei hän ole huolissaan omasta vireestään.

– Urheilu on joskus tällaista. Tilanne on se, että vastustajat ovat alkaneet puolustaa meitä vastaan eri tavalla, ja silloin minulla ei ole niin paljon isoja pelejä. Mutta en välitä niinkään siitä. Tärkeintä on, että joukkue voittaa, Kelce sanoo.

Kolmatta peräkkäistä Super Bowl -titteliään havitteleva Kansas City Chiefs on aloittanut kautensa kolmella peräkkäisellä voitolla. Joukkue kohtaa LA Chargersin sunnuntaina.

Lue myös:

    Uusimmat