Vaimonsa murhasta epäilty mies löytyi kuolleena Kokemäenjoesta

Vaimonsa murhasta epäillyn miehen ruumis löytyi Kokemäenjoesta tiistaina, kertoo Lounais-Suomen poliisi. 

Miehen epäillään murhanneen vaimonsa uudenvuodenyönä Porissa.

Lounais-Suomen poliisi kertoo suorittaneensa laajoja etsintöjä Porin Linnansillan alueella yhdessä pelastuslaitoksen ja Rajavartiolaitoksen kanssa.  

Poliisin mukaan vesietsinnöissä Kokemäenjoesta löytyi ruumis, jonka tuntomerkit ja vaatetus sopivat murhasta epäiltyyn mieheen. 

Poliisi sai sunnuntaina ilmoituksen yksityisasunnosta löytyneestä kuolleesta henkilöstä. Asunnossa oli tapahtunut väkivallanteko, jossa 49-vuotiaan miehen epäillään surmanneen 38-vuotiaan vaimonsa. 

Tapausta tutkitaan murhana, sillä poliisin käsityksen mukaan tekoon liittyy suunnitelmallisuutta.

Poliisi piti esiin tulleiden seikkojen pohjalta yhtenä vaihtoehtona, että mies olisi hukuttautunut Kokemäenjokeen surmatyön jälkeen.

Poliisi pyytää yhä vihjeitä auton liikkeistä 

Lounais-Suomen poliisi on pyytänyt yleisöltä silminnäkijähavaintoja harmaasta, porrasperäisestä BMW-merkkisestä henkilöautosta ja sen liikkeistä uudenvuodenyönä noin kello yhden ja aamukuuden välillä. 

Poliisin mukaan sillä on pääpiirteissään käsitys epäillyn liikkeistä surmayönä, mutta tapahtumien kulun tarkentamiseksi poliisi pyytää yhä havaintoja autosta erityisesti Keski-Porin kirkon, kauppakeskus Puuvillan ja Isosannan alueelta. 

Henkilöautoon liittyvät havainnot ja tiedot voi toimittaa Lounais-Suomen poliisille sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.lounais-suomi@poliisi.fi, WhatsApp- tai tekstiviestillä numeroon 050 411 7655 tai soittamalla arkipäivinä kello 8 ja 16 välisenä aikana Porin poliisiaseman päivystykseen numeroon 0295 449 290. 

Lue myös:

    Uusimmat