Viiden jälkeen palaa kesätauolta! Kausi vauhtiin seiväshypyllä ja pureutumalla koulujen haasteisiin

Ensimmäisen viikon erikoishaastatteluissa nähdään esimerkiksi vastarakastuneet Liisa Hyssälä ja Eero Lehti. Psykiatri Ben Furman taas kertoo ratkaisunsa koulun ongelmiin.

Iltapäivien ajankohtaisohjelma Viiden jälkeen palaa jälleen ruutuun kesätauon jälkeen. Suomen ainoa niin sanottu kotiintulo-ohjelma aloittaa uuden kautensa maanantaina 12. elokuuta.

Ensimmäisellä viikolla ohjelmassa pureudutaan muun muassa koulujen haasteisiin. Selvitämme, onko kännykkä todella koululaisen perusoikeus ja myös psykiatri Ben Furman pääse kertomaan ratkaisunsa nykykoulun haasteisiin.

Teemme myös katsauksen presidentinvaalien kutkuttavaan tilanteeseen Yhdysvalloissa ja kuulemme, miten australialainen huippuammattilainen ei saa Suomesta työtä vaikka osaajista on huutava pula.

Kauden ensimmäisessä erikoishaastattelussa tapaamme ensi kertaa yhteisen tv-haastattelun antavat Liisa Hyssälän ja Eero Lehden. Entinen ministeri Hyssälä sekä yrittäjä ja entinen kansanedustaja Lehti rakastuivat kesällä ja kertovat nyt, mitä rakkauden löytäminen kypsällä iällä vaatii.

Luonnollisesti ohjelman toimittajat laittavat itsensä likoon myös uudella kaudella. Olympialaisten hengessä näemme esimerkiksi miten tavalliselta pulliaiselta luonnistuu seiväshyppy.

Viiden jälkeen on nähtävissä joka arkipäivä MTV-kanavalla sekä MTV Katsomossa kello 17–18.30 maanantaista 12. elokuuta lähtien.

Lue myös:

    Uusimmat