Ville Galle kylvi siemenen Valtteri Filppulan päähän: "Ei siinä mennyt kuin muutama viikko"

Ville Galle juoksi Stadion Cooper -tapahtumassa yli 3 000 metriä 1:09
Ville Galle kommentoi, miltä Cooperin testi tuntui.

Ville Galle kertoo, että saattoi hyvinkin olla syypäänä Valtteri Filppulan tuloon Jokereihin.

 JVG:n toinen nokkamies tunnetaan innokkaana jääkiekkomiehenä, ja vielä innokkaampana Jokerit-kannattajana. 

– On mahtavaa, että ollaan saatu Jokerit takaisin. On ollut hyvä meininki ja Jokerit kiinnostaa tuolla kylillä, Ville Galle sanoo.

Hän on huomannut, että Jokereihin suhtaudutaan nykyään eri tavalla kuin ennen.

– On ollut siistiä, kun silloin Hjalliksen aikaan Jokerit oli sellainen vihattu. Nyt tuntuu, että viime aikoina jengi on toivonut Jokereille jopa hyvääkin, Ville Galle iloitsee.

Jokerit pelaa tällä kaudella vielä Mestiksessä. Siitä huolimatta pitkän NHL-uran kiekkoillut Valtteri Filppula päätti palata kasvattajaseuraansa. Ville Galle paljastaa, että hän on viljellyt ajatusta paluusta Filppulalle lähes joka kerta, kun kaksikko on tavannut.

– Finnish Flash -gaalassa annoin Vallelle sen siemenen, että nyt sun olisi aika tulla jeesaamaan kundeja. Ei siinä mennyt kuin muutama viikko, niin Valle oli kehissä, Ville Galle kommentoi Filppulan siirtoa ja sen taustoja.

– Olen tavannut häntä kaikennäköisissä gaaloissa. Tiedän kuinka nöyrä ja hyvässä kunnossa oleva urheilija hän on. Sitten kun tietää, että alkaa ura olla lopussa, niin olen sanonut, että olisi mahtava nähdä hänet kasvattajaseurassa antamassa tuki sinne.

Viimeisen kerran kun räppäri heitti kehotuksen kokeneen pelurin suuntaan, tapahtui jotain poikkeavaa.

– Kun sen viimeisen kerran sanoin, näin, että siinä ilmeessä oli jotain sellaista (että siirto voisi olla mahdollinen) – oli mahtavaa, että se toteutui. 

Ville Galle paineli komeasti yli oman tavoitteensa Topi Raitasen nimellä kulkevassa Stadion Cooper -tapahtumassa. Videolla räppäri paljastaa tarkan tuloksensa.

Videon voit katsoa jutun ylälaidasta.

Stadion Cooper -tapahtuman kovimmasta tuloksesta vastasi kestävyysjuoksija Eemil Helander, joka paineli hurjalla loppukirillä tulokseksi 4260 metriä. Mustafe Muuse oli toinen noin 40 metriä heikommalla tuloksella ja Topi Raitanen kolmas reilulla 4 100 metrillä. 

Lue myös: