Vornasen ja PS-johdon välit täysin poikki? "Peli on menetetty"

Suostuuko Vornanen jättämään eduskunnan? Konkaritoimittaja: ”En todellakaan usko” 3:19
KATSO VIDEO: Tällaiset välit Timo Vornasella on perussuomalaisten johtoon, arvioi politiikan toimittaja Unto Hämäläinen.

Ampumisesta Helsingissä epäillyn perussuomalaisten kansanedustajan Timo Vornasen välit puolueen johtoon ja ministereihin ovat täysin poikki, arvioi pitkän linjan politiikan toimittaja Unto Hämäläinen.

Tästä kertoo Hämäläisen mukaan Vornasen ja sisäministeri Mari Rantasen (ps.) välinen sananvaihto mediassa ja sosiaalisessa mediassa.

Rantanen totesi vappupuheessaan Vornasen toimintaa "ääliömäiseksi".

Vornanen puolestaan kritisoi sosiaalisen median päivityksessään Rantasta liittymisestä "julkisten lynkkaajien" joukkoon.

– Puhevälit ovat täysin poikki. Ei ole olemassa suoraa kontaktia puoluejohdon, ministerien ja Vornasen kesken. Eli peli on menetetty, jos näin voi sanoa, arvioi MTV:n Huomenta Suomessa vieraillut Unto Hämäläinen.

Perussuomalaiset käsittelee tänään Vornasen erottamista puolueen eduskuntaryhmästä.

Hämäläinen uskoo, että Vornanen tullaan erottamaan.

Perussuomalaiset ovat pitäneet sisäistä turvallisuutta niin voimakkaasti esillä, ja se on ollut kantava teema jo pitkän aikaa. Ja kun tapahtuu jotain tällaista, siinä tulee sanojen ja tekojen ristiriita, joka Vornasen kohdalla toteutui ikävällä tavalla. 

– Luulen, että perussuomalaiset eivät anna Vornaselle armoa millään lailla juuri tästä syystä.

Lue myös:

    Uusimmat