Wilma Murron kilpakumppanilta rohkea ennustus: "Jos joku pystyy siihen, se on Wilma"

Wilma Murtoa ei mikään pidä poissa kärkitaistosta Pariisin olympialaisten naisten seiväshypyssä. Näin uskoo maailman kauden kärkituloksen 492 kesäkuussa taivuttanut ja maaliskuussa MM-halleissa mestaruuden voittanut britti Molly Caudery.

– Wilma on niin, niin lahjakas. En yllättyisi yhtään, jos hän tulee ja menee finaaliin, ja sen jälkeen mitä tahansa voi tapahtua. En ihan tarkalleen tiedä mikä tilanne hänellä on nyt, mutta toivon kaiken olevan kunnossa ja lähetän hänelle terveiset. Sen tiedän, että hän on tehnyt kovasti töitä toipumisen suhteen ja ollakseen parhaassa iskussa olympialaisissa, Caudery totesi keskiviikkona STT:lle.

Murto kärsi keväällä akillesjännevammasta, ja alkukesästä tuli ongelmia takareiden kanssa. Caudery on varma, että Murto on selättänyt vaikeudet.

– Jos joku pystyy siihen, se on Wilma. Hienoa nähdä hänet täällä taas, Caudery hehkutti.

Cauderyn mukaan naisten seiväskisasta on luvassa tasainen. Karsinta hypätään ensi maanantaina ja finaali ensi keskiviikkona.

– Miehissä on ehkä vähän yhtä ja samaa suuntaa (Armand Duplantisin hallitessa), mutta naisten puolella on upean tasaista. Mitalit ovat kaikkien ulottuvilla.

Lue myös:

    Uusimmat