Wolt-miljonääri Juhani Mykkänen jättää yhtiön

Yksi Woltin perustajista, Juhani Mykkänen, jättää yhtiön.

Facebookissa tekemässään julkaisussa hän kertoo, että halusi lähteä tänään yhtiön täyttäessä 10 vuotta. Hänen mukaansa yhtiö on elämänsä kunnossa. 

– Läksin, koska tuntui samaan aikaan sekä haikealta että oikealta, sekä rakastavalta että seuraavaan elämänvaiheeseen haluavalta, hän perustelee.

– Tämä on kaunis välipysäkki omalta osaltani.

Julkaisussa hän avaa yhtiön elämäntarinaa ja kasvua sekä kiittää tähän osallistuneita. Hän muistuttaa yrityksen tuottaneen tuloja läheteille, mutta Suomelle yrittäjyyttä, innovaatioita, uusia työpaikkoja ja verotuloja.

Jatkosuunnitelmia: Hyväntekeväisyyttä ja CrossFitia

Mykkäsellä on myös suunnitelmia jatkolle. Hän kertoo, että suuren projektin sijaan luvassa on useita pienempiä hankkeita. Hän kertoo kiinnostuneensa tekoälystä, jatkavansa neuvonantoa kasvuyrityksille ja jatkavansa perustavansa crossfit-kisan pyörittämistä. Myös oman salin perustaminen lajille Helsingissä kiinnostaa.

– Olen myös laittanut alkuvuodesta pyörät pyörimään perustaakseni pienen, mahdollisimman suoraan auttamiseen keskittyvän hyväntekeväisyysrahaston, hän paljastaa.

Hän vinkkaa myös valmistelevansa merkittävämpää sisällöntuotantoa. Lisäksi Mykkänen kertoo, että on valmis aloittamaan isommankin hankkeen, jos kipinä tulee.

– Yksi tavoitteeni on sekin, että kun en täytä elämääni yhdellä isolla asialla, niin jos yhtäkkiä syttyisin jostain asiasta täysillä, siihen olisi myös mahdollisuus käyttää kunnolla aikaa.

Mykkänen on yksi maamme suurituloisimmista. Vuoden 2022 tilastoissa hän oli Suomen 32. eniten tienannut henkilö. Eniten tienannut oli Woltin ainoaksi perustajajäseneksi yhtiöön jäävä Miki Kuusi.

Lue myös:

    Uusimmat