Tanssiraati pisti merkille yhden uuden asian useista TTK-pareista: "Nyt alkaa ehkä nähdä enemmän sitä"

Tanssiraadin mukaan Tanssii Tähtien Kanssa -parien keskuudessa on tapahtunut monella tapaa merkittävää kehitystä.

Tanssii Tähtien Kanssa  -ohjelman kolmas suora lähetys nähtiin sunnuntaina 22. syyskuuta, jolloin TTK-parit pääsivät tunnelmoimaan Latinalaisen Amerikan tunnelmissa, lattaritansseja tulkiten. 

Jakson päätteeksi nähtiin myös kauden toinen pudotus, jonka myötä Susani Mahadura  ja Mikko Matikka  joutuivat kotimatkalle. Huomenta Suomen  Tanssiraati  arvioi tuloksen suoraa lähetystä seuraavana aamuna MTV Uutisten viihdetoimittajien Katja Lintusen ja Aino Hailin toimesta.

– Toisaalta tuli vähän yllätyksenä, että Susani putosi, mutta selkeästi hän ei ehkä ole saanut sitä omaa persoonaa tuotua ihan täysin katsojien sydämiin. Mutta kova kehityskaari Susanilla oli, tietenkin harmittavaa, että hän joutui nyt lähtemään. Mutta ilmeisesti se on nyt vähän aiheuttanut närää katsojien keskuudessa, että Susani putosi nyt, Lintunenarvioi. 

– Olisin halunnut nähdä kyllä Susania ja Mikkoa vielä tuolla tanssilattialla, luulen että heillä olisi ollut paljon annettavaa ja kuten tuomarit sanoivat, niin kyllä Susani oli kehittynyt tosi paljon. Mielestäni oli huima ero siihen, mitä eilen nähtiin ja mitä viikkoa sitten nähtiin. On se harmi, mutta pelin henki on tämä, Haili totesi. 

Illan positiivisia yllättäjiä olivat Tanssiraadin mukaan muun muassa Arja Koriseva  ja Valtteri Palin  sekä Bess  ja Marko Keränen. Haili kertoi pistäneensä merkille jo ohjelman kenraaliharjoituksissa yhden asian Korisevan tanssista. 

– Siinä aina välillä huomasi hänen katseestaan kun hän tanssi, että nyt vedetään, nyt hän tanssii ja tulkitsee, ei niinkään mieti niitä askelia. Tosi mielenkiintoista, nyt alkaa ehkä nähdä enemmän sitä, että nämä opetettavat eivät välttämättä vaan koko ajan mieti, että mikä askel tulee seuraavaksi, vaan alkavat enemmän tanssia. 

Bessin ja Marko Keräsen esityksessä Tanssiraatiin tekivät erityisen syvän vaikutuksen tunnelma, Keräsen luoma koreografia sekä Bessin eläytyminen rooliinsa. 

– Bess oli eilen oikein lattareiden kuningatar tuolla lavalla. Aivan ihana, Lintunen hehkutti. 

Myös Sami Uotilan  ja Claudia Ketosen  paso doble pisti Tanssiraadin silmään. Tanssille ominainen dramaattisuus tuntui sopivan Uotilan tulkintatyyliin. Uotila onnistui hienosti tanssissaan siitä huolimatta, että hän loukkasi reitensä viikkoa aiemmin ennen suoraa lähetystä.

– Sami oli kyllä mielestäni tässä elementissään ja he olivat Claudian kanssa upean näköinen pari tanssilattialla, Haili kommentoi. 

– Odotan myös Samilta vielä enemmän. Uskon, että siellä on vielä tulossa ässä hihasta, että hän varmasti vielä menee tästä vielä korkeammalle tasolle. Minulla on kova luotto Samiin, Lintunen totesi. 

Tanssii Tähtien Kanssa MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla sunnuntaisin kello 19.30.

Lue myös:

    Uusimmat