Yksi kysymys sai supertähden kiusaantuneeksi – katsojat repesivät vastaukselle

Wimbledonin miesten tennisturnauksen voittanut Carlos Alcaraz joutuu myöhemmin sunnuntaina näyttämään taitonsa tanssilattialla Wimbledonin perinteisillä mestareiden illallisjuhlilla.

Alcaraz voitti Wimbledonin tennisturnauksen jo toisena vuonna peräkkäin, kun hän kaatoi finaalissa Novak Djokovicin erin 3-0.

Wimbledonin tennisturnaus on perinteisesti päättynyt mestareiden illallisjuhliin, jonne saapuvat sekä miesten että naisten turnauksen voittajat. Perinteisesti miesten ja naisten voittaja ovat esittäneet yhdessä pienen tanssin.

Voittonsa jälkeen Alcarazilta udeltiin Wimbledonin perinteestä, ja siitä, miten hän uskoo tanssin naisten turnauksen voittaneen Barbora Krejcikovan sujuvan. Kysymys sai Alcarazin kiusaantuneeksi.

– Katsotaan. Taitoni voisivat olla paremmat. Katsotaan, miten tämä ilta menee, mutta yritän parhaani, Alcaraz vastasi pitkän hiljaisuuden ja kiusaantuneen elehdinnän päätteeksi.

Wimbledonin finaaliyleisö suhtautui tilanteeseen hilpeästi ja katsojat nauroivat kuuluvasti Alcarazin elehdinnälle ja vastaukselle.

Lue myös:

    Uusimmat