Italiassa etsitään miljonäärejä vedestä – MTV seurasi etsintöjä suorana

Kuutta ihmistä etsitään edelleen Italiassa uponneesta luksusjahdista – seuraa suoraa lähetystä etsinnöistä 4:00:00

Myös brittiläinen teknologiamiljönääri Mike Lynch katosi onnettomuudessa.

Sijoituspankki Morgan Stanleyn Euroopan-liiketoiminnan hallituksen puheenjohtaja Jonathan Bloomer ja hänen vaimonsa ovat kateissa luksusjahdin upottua Sisilian rannikolla.

Tiedon on vahvistanut muun muassa britannialainen vakuutusyhtiö Hiscox, jonka hallituksen johdossa Bloomer myös toimii.

Yksi ihminen on löydetty kuolleena ja kuusi on kadonnut Britannian lipun alla matkanneen luksusjahdin upottua Italian Sisilian rannikolla maanantaiaamuna.

Britannian yleisradioyhtiö BBC:n mukaan Italian palokunnan erikoissukeltajat jatkoivat kadonneiden etsintöjä tiistaiaamuna.

Kadonneiden joukossa on myös tunnettu brittiläinen teknologiayrittäjä ja -miljonääri Mike Lynch ja tämän 18-vuotias tytär Hannah.

Lisäksi kadonneiden joukossa on BBC:n mukaan myös tiettävästi Lynchin asianajaja Chris Morvillo.

Lynch vapautui vastikään useista petossyytteistä Yhdysvalloissa, ja BBC:n mukaan on väitetty, että vapautumista olisi juhlittu veneellä.

Nuorin pelastettu pääsemässä sairaalasta

Maanantaina äkillisesti uponneen Bayesian-nimisen luksusjahdin nuorin selviytyjä, yksivuotias brittiläinen tyttö on pääsemässä pois sairaalasta, kertoo uutistoimisto Reuters.

Reutersin haastattelema Sisilian Palermon lastensairaalan lääkäri Domenico Cipolla mukaan lapsen ja tämän äidin fyysiset vammat ovat vähäiset.

Jahti upposi myrskyssä Palermon kaupungin lähistöllä viiden aikaan maanantaiaamuna. Mediatietojen mukaan alukseen osui todennäköisesti trombi.

Lue myös:

    Uusimmat