Yle: Snookermestari Ronnie O'Sullivan pelaamaan Suomeen

Snookerin seitsenkertainen maailmanmestari Ronnie O'Sullivan pelaa kaksi näytösottelua Tampere-talossa 4.-5. kesäkuuta, Yle uutisoi

Kyseessä on ensimmäinen kerta, kun snookerin suurin vetonaula pelaa Suomessa. Tapahtuman järjestää Suomen snookerhistorian ainoa ammattilaispelaaja Robin Hull, joka on kohdannut O'Sulivanin muun muassa MM-kisoissa. 

Tätä suuremmaksi kattaus ei voi enää mennä. O'Sullivanin ja Tampere-talon kanssa nimet ovat paperissa. Vastustaja selviää lähiaikoina, Hull kommentoi Ylelle. 

Hull järjesti näytösottelun Tampere-talossa myös viime joulukuussa. Siinä kohtasivat Neil Robertson ja Mark Selby, joka korvasi tapahtumassa hallitsevan maailmanmestarin Luca Brecelin.

Kahdeksas Masters?

O'Sullivan on edelleen 48-vuotiaana maailmanlistan ykköspelaaja. Snookerissa on kolme arvoturnausta, joista O'Sullivanilla on yhteensä 22 voittoa. Maailmanmestaruuksien lisäksi hän on kahminut seitsemän Mastersin ja kahdeksan UK Championshipin titteliä. 

Englantilainen O'Sullivan pelaa parhaillaan Mastersissa Lontoossa. Hän kohtaa Barry Hawkinsin turnauksen puolivälierissä torstaina. 

Juttua korjattu klo 10.27: Näytösotteluluiden päivämäärät oli väärin (5.-6. kesäkuuta) Ylen alkuperäisessä jutussa. Ne on korjattu oikeiksi myös tähän artikkeliin. 

Lue myös:

    Uusimmat