Nerokkaan nakkikikan ansiosta hot dogeistasi valmistuu entistäkin maukkaampia – ja helpommin syötäviä.
Videolla keskustellaan suomalaisten suosimasta kesäherkusta, grillimakkarasta.
Koko perheen suosikkiherkku, hot dogit, valmistetaan näin kesäaikaan ulkona grillissä. Sämpylöiden väliin grillattaviin nakkeihin liittyy kuitenkin muutama ongelma. Ensinnäkin ne saattavat räjähtää helposti kuumassa grillissä, ja toiseksi rapeapintaisten nakkien syöminen voi tuottaa haasteita etenkin lapsille.
The Kitchn -sivustolle kirjoittanut Meghan Splawn kertoo löytäneensä kikan, jolla nämä ongelmat ratkeavat kertaheitolla. Perheenäiti kehottaa pujottamaan nakit grillitikkuun ja viiltämään nakkeihin terävällä veitsellä viiltoja. Viillot voi pyörittää koko nakin ympäri, jolloin lopputuloksena saadaan hauskan näköisiä kierreherkkuja.
Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.
Kauniiden viiltojen ansiosta sekä itse grillaaminen että syöminen helpottuvat. Ja on kikasta hyötyä myös maun kannalta.
LUE MYÖS: Pitääkö grillimakkaraan tehdä viillot vai ei? Näin ruoka-ammattilaiset kommentoivat kiisteltyä aihetta
– Lisäksi nakit kypsyvät nopeammin, ja viiltojen ansiosta ne muuttuvat rapeiksi ja karamellisoituvat kuumassa grillissä, sivustolla kerrotaan.
Tikusta nakit on helppo poimia sämpylän väliin tai pistellä poskeen ihan sellaisenaan.
Lähe: The Kitchn