Kokin vinkki nostaa makkaroiden valmistuksen aivan uuteen ulottovuuteen.
Videolla kokki Mika Roiti näyttää mallia, kuinka makkarat kannattaa oikein paistaa.
Brittikokki Jim Thomlinsonin mukaan herkulliset ja suussa sulavat makkarat syntyvät paistamalla. Tämä taatusti totta, mutta ennen pannuun lisäämistä kokki suosittelee pyörittelemään makkarat majoneesissa – mieluiten Hellmann's merkkisessä sellaisessa.
Majoneesi viimeistelee makuelämyksen
Thomlinsonin mukaan majoneesikikka perustuu siihen, että majoneesi korostaa makkaroiden omaa makua.
– Tämä lukitsee maun ja viimeistelee makkarat ainutlaatuisen kermaisella maulla ja rakenteella. Kuulostaa oudolta, mutta toimii ja maistuu herkulliselta, Thomlinson kertoo The Sun -sivustolle.
Jos haluat kaikki maut talteen, kokin mukaan makkarat kannattaa jättää viiltelemättä ja lisätä pannuun ilman teräviä veitsen pistoja.
Ennen tarjoilua Thomlinson kannustaa vielä valelemaan makkarat pannuun irronneella nesteellä. Näin helposti astetta herkullisempi makkaraelämys on valmis nautittavaksi!
Lähde: TheSun