Kokin vinkki nostaa makkaroiden valmistuksen aivan uuteen ulottovuuteen.
Brittikokki Jim Thomlinsonin mukaan herkulliset ja suussa sulavat makkarat syntyvät paistamalla. Tämä on taatusti totta, mutta ennen pannuun lisäämistä kokki suosittelee pyörittelemään makkarat majoneesissa – mieluiten Hellmann's merkkisessä sellaisessa.
Lue myös: Santerin nokkelaa niksiä on testattava – kokki hehkuttaa majoneesikikkaa: "Harva ehkä tietää"
Majoneesi viimeistelee makuelämyksen
Thomlinsonin mukaan kikka perustuu siihen, että majoneesi korostaa makkaroiden omaa makua.
– Tämä lukitsee maun ja viimeistelee makkarat ainutlaatuisen kermaisella maulla ja rakenteella. Kuulostaa oudolta, mutta toimii ja maistuu herkulliselta, Thomlinson kertoi The Sun -sivustolle.
Jos haluat kaikki maut talteen, kokin mukaan makkarat kannattaa jättää viiltelemättä ja lisätä pannuun ilman teräviä veitsen pistoja.
Ennen tarjoilua Thomlinson kannustaa vielä valelemaan makkarat pannuun irronneella nesteellä. Näin helposti astetta herkullisempi makkaraelämys on valmis nautittavaksi!
Lue myös: MTV:n makutestissä 10 uutta grillimakkaraa – yhtä makkaraa rakastivat kaikki: "Selkeä voittaja"
Lue uusimmat lifestyle-artikkelit!
Artikkeli on uusinta vuodelta 2018.