Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Aamukahvista proteiinipommi – lisää vain yksi ainesosa

kahvi1
Proteiinipitoinen valkuaisvaahto tekee kahvista huomattavasti ruokaisamman.
Julkaistu 19.05.2016 08:48

MTV LIFESTYLE

Aamiaiselle proteiinipitoiset raaka-aineet ovat erityisen sopivaa herkkua, sillä ne pitävät nälän loitolla erityisen pitkään. Harva on kuitenkaan tullut ajatelleeksi, että myös kahviin voi lisätä erityisen proteiinipitoista raaka-ainetta – joka myös parantaa tutun juoman makua!

– Kahvista voi todella saada ruokaisan ja herkullisen, Munax Oy:n markkinointi- ja viestintäjohtaja Lisa Savola kertoo.

Lisää kahviin valkuaisvaahtoa

Proteiinipitoisen ja tavallista ruokaisamman aamukahvin salaisuus on valkuaisvaahto, jota voi lisätä sellaisenaan oman maun mukaan valmistettuun aamukahviin. 

– Kaada kuppiin kahvi ja sitten vähän valkuaista päälle, Savola neuvoo.

Halutessaan vaahdon voi makeuttaa stevialla, sokerilla tai vaikkapa hunajalla.

– Juomaan voi lisätä myös ihan vähän suklaata päälle, jos haluaa, Savola vinkkaa.

Miltä oikeaoppinen kahvinmaistelu näyttää? Katso video!

Sisältö ei valitettavasti ole saatavilla.

Tuoreimmat aiheesta

Makuja