Aamiaiselle proteiinipitoiset raaka-aineet ovat erityisen sopivaa herkkua, sillä ne pitävät nälän loitolla erityisen pitkään. Harva on kuitenkaan tullut ajatelleeksi, että myös kahviin voi lisätä erityisen proteiinipitoista raaka-ainetta – joka myös parantaa tutun juoman makua!
– Kahvista voi todella saada ruokaisan ja herkullisen, Munax Oy:n markkinointi- ja viestintäjohtaja Lisa Savola kertoo.
Lisää kahviin valkuaisvaahtoa
Proteiinipitoisen ja tavallista ruokaisamman aamukahvin salaisuus on valkuaisvaahto, jota voi lisätä sellaisenaan oman maun mukaan valmistettuun aamukahviin.
– Kaada kuppiin kahvi ja sitten vähän valkuaista päälle, Savola neuvoo.
Halutessaan vaahdon voi makeuttaa stevialla, sokerilla tai vaikkapa hunajalla.
– Juomaan voi lisätä myös ihan vähän suklaata päälle, jos haluaa, Savola vinkkaa.
Miltä oikeaoppinen kahvinmaistelu näyttää? Katso video!
Sisältö ei valitettavasti ole saatavilla.