Kaipaatko ideoita joulutorttujen täytteeksi? Vuoden 2019 Koko Suomi leipoo -ohjelman voittaja Amanda Alilonttinen vinkkaa mahtavan tavan tehdä joulutorttuja. Torttujen täytteeksi laitetaan vaniljakreemiä ja mustikkaa.
Koko Suomi leipoo -ohjelman vuoden 2019 voittaja Amanda Alilonttinen näyttää videolla, miten syntyvät koukuttavat mustikka-vaniljatähtitortut. Näihin joulutorttuihin laitetaan pohjalle muun muassa wienereistä ja muista leivonnaisista tuttua vaniljakreemiä.
Torttujen makumaailman kruunaavat kotimaiset mustikat ja koko komeus viimeistellään valkosuklaakoristeluin. Amandan loihtimia mustikka-vaniljatorttuja maistaneet ylistivät ruokakuvauksissa niitä "älyttömän hyviksi". Testaa siis sinäkin!
Joulutorttuja moneen makuun
Perinteisten joulutorttujen ystäville on vaihtoehtona tietysti aina tehdä joulutorttu luumuhillolla. Jos haluat hieman tuunata perinteistä torttua, kokeile esimerkiksi Katin jättijoulutorttua, jonka täytteessä maistuu Nutella. Jättijoulutortustakin voi tehdä luumuhilloversion.
Tässä muita herkullisia joulutorttuvaihtoehtoja:
Toffifee-joulutortut
Lumihiutale-joulutortut – katso taitteluohjeet
Kukkajoulutortut
Pipari-joulutortut
Sarin Laiskurin joulutortut
Lue myös: Näitä joulutorttuja on kokeiltava! Hittitortut, jotka saivat suomalaiset sekaisin
Artikkeli on julkaistu ensimmäisen kerran joulukuussa 2020.