Vuoden 2019 Koko Suomi leipoo -ohjelman voittaja Amanda Alilonttinen vinkkasi mahtavan tavan tehdä joulutorttuja. Torttujen täytteeksi laitetaan vaniljakreemiä ja mustikkaa.
Koko Suomi leipoo -ohjelman vuoden 2019 voittaja Amanda Alilonttinen näyttää videolla, miten syntyvät koukuttavat mustikka-vaniljatähtitortut. Näihin joulutorttuihin laitetaan pohjalle muun muassa viinereistä ja muista leivonnaisista tuttua vaniljakreemiä.
Lue myös: Halpa vs. kallis: Joulutortut sokkomakutestissä – selkeä voittaja, mutta vikojakin löytyi: "Mikä homma?"
Torttujen makumaailman kruunaavat kotimaiset mustikat ja koko komeus viimeistellään valkosuklaakoristeluin. Amandan loihtimia mustikka-vaniljatorttuja maistaneet ylistivät ruokakuvauksissa niitä "älyttömän hyviksi". Testaa siis sinäkin!
Joulutorttuja moneen makuun
Perinteisten joulutorttujen ystäville on vaihtoehtona tietysti aina tehdä joulutorttu luumuhillolla. Jos haluat hieman tuunata perinteistä torttua, kokeile esimerkiksi Katin jättijoulutorttua, jonka täytteessä maistuu Nutella. Jättijoulutortustakin voi tehdä luumuhilloversion.
Tässä muita herkullisia joulutorttuvaihtoehtoja:
Toffifee-joulutortut
Lumihiutale-joulutortut – katso taitteluohjeet
Kukkajoulutortut
Pipari-joulutortut
Sarin Laiskurin joulutortut
Lue myös: Näitä joulutorttuja on kokeiltava! Hittitortut, jotka saivat suomalaiset sekaisin
Juttu on julkaistu ensimmäisen kerran joulukuussa 2020.