Vuoden 2019 Koko Suomi leipoo -ohjelman voittaja Amanda Alilonttinen vinkkaa uuden tavan tehdä joulutorttuja. Torttujen täytteeksi laitetaan vaniljakreemiä ja mustikkaa.
Kaipaatko uusia ideoita joulutorttujen täytteeksi? Koko Suomi leipoo -ohjelman viime vuoden voittaja Amanda Alilonttinen näyttää videolla miten syntyvät koukuttavat mustikka-vaniljatähtitortut. Näihin joulutorttuihin laitetaan pohjalle muun muassa wienereistä ja muista leivonnaisista tuttua, ihanaa vaniljakreemiä.
Makumaailman kruunaavat kotimaiset mustikat ja koko komeus viimeistellään valkosuklaakoristeluin. Amandan loihtimia mustikka-vaniljatorttuja maistaneet ylistivät kuvauksissa niitä "älyttömän hyviksi". Testaa siis sinäkin!
Joulutorttuja moneen makuun
Perinteisten joulutorttujen ystäville on vaihtoehtona tietysti aina tehdä joulutorttu luumuhillolla. Jos haluat hieman tuunata perinteistä torttua, kokeile esimerkiksi Katin jättijoulutorttua, jonka täytteessä maistuu Nutella. Jättijoulutortustakin voi tehdä luumuhilloversion.
Tässä muita herkullisia joulutorttuvaihtoehtoja: